FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-au legat de ”haită” » Dinamo și-a blindat unul din cei mai importanți tineri

Tîrcoveanu se simte cel mai bine pe postul de mijlocaș central
Tîrcoveanu se simte cel mai bine pe postul de mijlocaș central

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 00:00

Tîrcoveanu, 18 ani, a acceptat propunerea clubului de extindere a angajamentului, urmează să se parafeze actele.

Dinamo este aproape de a-și securiza contractul cu unul dintre fotbaliștii de viitor ai grupării. Oficialii din Ștefan cel Mare au ajuns la un acord de principiu cu Andrei Tîrcoveanu, căruia trebuie să-i facă un alt acord, de senior, mijlocașul de 1,70 de metri urmînd să semneze noua înțelegere la începutul acestei săptămîni. Au existat mici inadvertențe între părţi, însă situaţia s-a rezolvat zilele trecute.

Tîrcoveanu va merge în cantonament cu echipa, în Cipru, a primit asigurări că va rămîne o soluţie pentru prima formaţie a roş-albilor.

4 meciuria jucat Tîrcoveanu pentru Dinamo în acest sezon, mai exact 131 de minute

1.200 €este salariul lunar al fotbalistului în primul an din noul contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
george_fcd
george_fcd  •  12 Ianuarie 2016, 14:07

Vorbeste un parlit care castiga 250 de euro pe luna :)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Ianuarie 2016, 23:49

In tara asta daca te duci sa te angajezi undeva, prima discutie este despre salariu si nu cum este normal despre obiectul muncii, conditii de munca, orar, si altele ! Este important evident si salariul dar conteaza la inceput foarte mult celelalte ! Pentru un pusti de 18 ani la un nivel mediu, 5500 de lei pe luna plus prime si bonusuri, e putin ?! Toti parlitii care i-au tinut parintii (din ambitie si orgoliu) intr-o facultate din care nu au inteles nimic pentru ca au facut-o cu bani si oricum nu lucreaza niciunul in domeniu , au tras tara asta rau de tot in jos ! De ce ? Pentru ca idealul lor este sa aiba bani, nu conteaza prin ce mijloace ! Absolventa de drept (!)sau managment (!), prefera sa faca video chat decat sa inceapa ca debutanta pe 2000 de lei, iar jmecheru lu tata care a cumparat toate examenele la constructii sau instalatii, mai bine se duce dupa masini in Germania si vinde programe si chestii de calculator traind de pe azi pe maine ! Politica clubului Dinamo, o vad realista si sanatoasa !

khal_37
khal_37  •  11 Ianuarie 2016, 23:22

Cat de prost *** poți sa fii sa accepți sa joci pe 1200 de euro pe luna...Patrick Peter juca pe 50!!!! Mă băieți. ..mergeți pe orice plaja din Spania sau Italia și lucrați o vara și va și distrați și faceți mai mulți bani...asta e viața de câine sa fii caine până la moarte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează