FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

L-au ofertat pe Silviu Lung

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

În căutarea unui antrenor cu portarii, Ştefan Stoica s-a lovit de refuzul finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, de a-l lăsa pe Ştefan Crişan să vină la Buzău. Astfel, tehnicianul Gloriei s-a reorientat spre un alt oltean. "Am purtat cîteva discuţii cu Silvică Lung, care e liber de contract, el fiind a doua noastră variantă. Trebuie mai întîi să primesc şi aceptul patronului Costel Bucur pentru ca Lung să ajungă la Gloria", a spus azi Fane Stoica. În vîrstă de 51 de ani, Silviu Lung a antrenat ultima dată la Progresul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Februarie 2008, 13:16

Silviu Lung este un om serios , cu caracter ,sa nu-l judecam gresit. Vasile Lazar a facut treaba buna la Buzau si ca jucator si ca antrenor. Mi-as dori sa ramana .

 •  31 Ianuarie 2008, 23:31

stoica, sa te i-a dracu daca il schimbi pe vasile lazar[e cel mai bun]

 •  31 Ianuarie 2008, 19:26

sincer nea Vasile Lazar a facut treaba de exceptie la Buzau,iar olteanul asta fane vad ca face o formatie pe pile,dupa ce a adus pe birjarul ala de maaila sa injure suporterii si sa le arate anumite semne (alaturi de petarda de simion,FMM lui),acum nu e de ajuns ca l-a tarat dupa el si pe trompeta de fiu-sau(mare talent,ce sa zic) ...pacat daca acest venetic de bucur elimina filonul lokal...RESPECT TOTAL VASILE LAZAR!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează