FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACCIDENTARE

La 6 ani, Gardoş a trăit drama pe care i-a provocat-o lui Băcilă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 13:08

Florin Gardoş e cu psihicul la pămînt după accidentarea pe care i-a provocat-o lui Cosmin Băcilă.

Stelistul a mers în această dimineaţă să-l viziteze şi a părăsit spitalul mai afectat decît era înainte. Fundaşul din Ghencea ştie perfect prin ce trece în aceste clipe gorjeanul pentru că a trăit o dramă asemănătoare la vîrsta de doar 6 ani. Într-un interviu acordat Gazetei în luna februarie, stoperul îşi amintea incidentul: "Mi-a trecut o maşină peste picior şi mi-a făcut o fractură de tibie! Am trăit un adevărat coşmar!".


A fost unicul său fault
Cifrele de la InStat, firma de monitorizare cu care Gazeta lucrează, a scot la iveală un amănunt interesant legat de evoluţia lui Florin Gardoş în partida cu Pandurii Tîrgu-Jiu. Faultul din minutul 87, cînd i-a rupt piciorul lui Băcilă, a fost unicul pe care stoperul roş-albastru l-a comis aseară!

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (83)
dinnobolique
dinnobolique  •  20 Septembrie 2011, 13:33
Postat de biancorossi pe 19 Septembrie 2011, 17:15

daca imi demonstrezi tu mie ca domnisorul cubdegheata=ionescu patrafir al inspelea, atunci ai o bomboana mentolata de la mine, mai nea dinoboliqule. si dupa ce o sa scrii si tu vreo 10 ani pe siteul asta o sa te mai calmezi ba tata, ba. trust me.. pax vobiscum per te.

Si daca nu esti multumit pune-mi la dispozitie pe privat adresa ta de e-mail si iti trimit copie dupa cererea de la judecatorie catre politie prin care ne-ausolicitat sa le permitem accesul in institutie, pentru a verifica un ip si apoi daca il gasesc sa facem public numele persoanei care foloseste acel ip. Iti trimit acea solicitare cu antet de la tribunal, iar daca nu se aproba acea verificare de buna voie serevine cu mandat deperchezitie :) Cand am vazut asa ceva credeam ca e un film :)) Nici eu nu crdeam, dar cat traiesti inveti!

dinnobolique
dinnobolique  •  20 Septembrie 2011, 13:31
Postat de biancorossi pe 19 Septembrie 2011, 17:13

trebuie sa dovedesti culpa sau intentia, legatura cauzala dintre fapta (daca exista, cum exista CAND exista, etc) si paguba (prejudiciu)... mai trebuie sa te incadrezi in anumite termene de decadere sau preie 9pentru a afla tu ce inseamna astea nu ai decat sa urmezi macar anul I la o facultate de drept), mai trebuie sa dovedesti calitatea procesuala pasiva si pe cea activa, interesul legal si multe altele... de pilda, aici se discuta la adapostul unor nickname foarte..... ciudate, deci cum imi dovedesti tu mie, judecatorul xyz, faptul ca nicknameul cubdegheata+ionescu caleidoscop al doilea? ei , te lamurisi bai dinoboliqule? e simplu tataie, tu ai impresia ca ce zboara este mic dejun

PENTRU MINTEA TA ITIMAI EXPLIC O DATA: 1. Imi depun plangerea la tribunal si la Politie in termenul legal Cu print-ul de aici din gazate; 2. Politia este obligata sa identifice posesorul respectivului id: Solicitare catre GazataSporturilor sa faca public id-ul utilizatorului in baza plangerii mele penale, cu ip-ul primit se trimite solicitare catre furnizorul de internet pentru a face public numele persoanei fizice sau juridice unde este inregistrat acel ip (utilizator casnic sau firma). 3. In momentul in care a fost identificat posesorul ip-ul se continua in instanta plangerea mea penala. 4. Nu stiu ce te roade pe tine faptul ca eu trebuie sa demonstrez ca m-a insultat, calomniat!

dinnobolique
dinnobolique  •  20 Septembrie 2011, 13:25
Postat de biancorossi pe 19 Septembrie 2011, 17:08

mai dinoboliqule, m-ai amuzat la blana tata, mai mai ca l-ai topit pe cubusorul de gheata. dar tin sa te anunt ca tu ai niste probleme de alta natura decat cele juridice. si, desigur, esti free sa imi cauti Ip-ul cat vrei si sa te stergi undeva cu el, gogule. mai retine ceva: sunt avocat si doctor in drept de vreo 20 de ani, dar asemenea bazaconie ca cea debitata de tine cu atata osardie revolutionara nu am pomenit. retine si altceva : tu vorbesti de raspunderea civila delictuala, adica 998-999 Cod civil, asta inseamna ca nu e suficient doar sa gasesti un amarat de Ip, mai trebuie sa faci si dovada elementelor raspunderii, mai ales a vinovatiei si raportului de cauzalitate.

Eu cred ca ai facut Facultatea in alta parte, te faci de ras cu afirmatia asta, citeste articolele 205 si 206, si termina cu lauda ca esti nu stiu ce avocat, citeste inainte, nu stiam ca esti avocat specializat pe drept civil si din lipsa de clienti tu la ora asta citesti pe forumuri comentariile mele :)) Poate cubdegheata te angajeaza ca avocat :)) dar la cate ineptii ai spus ma indoiesc :))

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close