FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

La Astra continuă problemele » Decizie de ultimă oră luată de Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 12:37

Astra are mari probleme din cauza ninsorii care a căzut în ultimele ore. După ce ieri a anulat antrenamentul, Marius Șumudică a fost obligat să recurgă la aceeași soluție și astăzi.

Jucătorii campioanei României au efectutat ieri vizita medicală la INMS, iar la ora 14:00 aveau programată a doua ședință de pregătire din acest an, însă condițiile meteo au făcut ca antrenamentul să fie anulat, anunță Dolce Sport. Și astăzi s-a întâmplat la fel, antrenamentul de la ora 14:00 a fost anulat!

Și jucătorii se confruntă cu probleme asemănătoare. Geraldo a ajuns ieri în România după ce a fost blocat pe aeroportul din Istanbul timp de trei zile, iar Teixeira a ajuns în această dimineață după câteva ore de întârziere a avionului.lorin Lovin a fost și el blocat acasă, la Bacău, de unde n-a putut pleca spre Ploiești unde se pregătește Astra din cauza codului portocaliu de vreme rea.

Giurgiuvenii vor pleca pe 13 ianuarie în cantonamentul din Cipru, la Limassol, și se vor întoarce la 27 ianuarie.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sharpe
sharpe  •  11 Ianuarie 2017, 19:11

Singurul loc unde continua problemele,este in redactia gsp-ului, exceptand cativa gazetari,majoritatea celor ce urca pe site stiri sunt penibili,cu titluri de gazetarie comunala si comentarii de tabloid,unde nu spun si nu transmit nimic.

sexilian
sexilian  •  11 Ianuarie 2017, 14:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  11 Ianuarie 2017, 14:42

Întradevăr, e greu să fii ziarist sportiv. Iată ce articol, cică, ninge şi Astra a anulat antrenamentul, uau, uau, ce mare decizie a lui Şumudică !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close