FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

La Braşov!

Articol de - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Cătălin Munteanu a semnat ieri cu “stegarii”. “Eram apreciat la timpul trecut la Dinamo”, a spus mijlocaşul de 29 de ani.

Dinamo s-a despărţit ieri, oficial, de Cătălin Mun­tea­nu. Mijlocaşul de 29 de ani a semnat un contract cu nou-pro­mo­vata FC Braşov, aşa cum site-ul www.dinamovisti.ro a anunţat încă de ieri.

“Cap de Zmeu” a vorbit ieri de­spre perioada petrecută în alb şi ro­şu, dar şi despre viitorul său: “La Di­na­mo eram apreciat, dar la timpul trecut. Fiecare experienţă se ter­­mi­nă, iar eu nu mai intram în planurile tehnico-tactice ale noului antrenor. Am petrecut doi ani şi jumătate fan­tastici în Ştefan cel Mare, le mul­ţumesc suporterilor care m-au sus­ţinut mereu şi nu pot uita episodul din decembrie 2006, cînd fanii au insistat ca eu să rămîn la echipă, chiar dacă eram ca şi dat la Rapid. Mi-am făcut datoria pentru acest club şi sper să fi lăsat o amin­tire plăcută. Le mulţumesc celor de la Braşov, e o nouă provocare”.

150.000 de euro va cîştiga Cătălin Munteanu la FC Braşov.

200.000 de euro au plătit “stegarii” pentru a-l cumpăra pe mijlocaş.

Declaraţia zilei: Dinu Gheorghe, preşedinte executiv FC Braşov

“Cătălin Munteanu este un fotbalist cu mare experienţă, de care avem nevoie. Va juca pentru FC Braşov în următoarele două sezoane”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
 •  14 Iunie 2008, 21:15

e un transfer bun

 •  14 Iunie 2008, 21:15

e un jucator destul de bun

 •  13 Iunie 2008, 08:19

Nici de Brasov nu ai valoare bai strambule!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează