FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La cuţite cu Matei! Dinamoviştii nu pot fi cuminţi nici cînd bat cu 6-0. Ce s-a întîmplat cu U Cluj

Matei a fost integralist în toate cele 6 etape din acest sezon şi a marcat o dată, cu Vaslui, din penalty
Matei a fost integralist în toate cele 6 etape din acest sezon şi a marcat o dată, cu Vaslui, din penalty

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:16

Mijlocaşul dreapta i s-a plîns lui Constantin Anghelache după meciul cu U Cluj că Gheorghe Mulţescu îl ceartă şi îi reproşează mereu deciziile din timpul partidei.

Dinamo a cîştigat categoric cu Universitatea Cluj, 6-0, dar atmosfera tot nu s-a detensionat în vestiar. Protagonistul principal este Cosmin Matei, care a fost desemnat căpitan de către conducere pentru a cîntări mai greu la un viitor transfer.

Mijlocaşul de 21 de ani a avut o evoluţie ştearsă contra echipei lui Ionel Ganea, la fel cum s-a întîmplat şi în precedentele partide din acest sezon, iar unele decizii din timpul partidei au fost taxate de Gheorghe Mulţescu. Antrenorul i-a explicat cum ar fi trebuit să judece fazele, iar acest lucru l-a deranjat pe Matei, care după partidă s-a plîns lui Constantin Anghelache că antrenorul îl ceartă şi îi reproşează mereu deciziile.

"Cosmin a devenit cam recalcitrant de cînd a primit banderola, e tupeist, răspunde oricui şi e mereu nemulţumit. Nu prea se suportă cu Mulţescu de cînd acesta l-a criticat public după meciul cu Steaua", au povestit surse din vestiarul "cîinilor". Ca să-l împace, Anghelache a pus capac supărării lui Matei: "Bravo, lasă că ai jucat extraordinar!".

1,5 milioane de euro este cota lui Cosmin Matei, conform transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Bobar, ajutor pentru echipă"
Jucătorii consideră că rolul lui Cristi Bobar, 31 de ani, la echipă este esenţial, iar directorul sportiv le-a fost de ajutor în perioada cînd formaţia nu învingea. Srgian Luchin a declarat, după meciul cu U Cluj (6-0): "Este un tip tînăr, aveam nevoie de aşa ceva, de mare ajutor pentru echipă. A ştiut să ne mobilizeze, mai ales după eşecul cu Steaua, are pentru fiecare cîte o vorbă bună, cîte un sfat. Bobar ştie cum să facă legătura între noi, jucătorii, şi conducere".

"Descătuşarea pe care o visam"
Luchin consideră că victoria cu U Cluj va fi importantă pentru viitorul lui Dinamo: "Cred că a fost declicul, descătuşarea de care aveam nevoie. Aşa vom juca de acum înainte, să dăm multe goluri, oricîte intră. Aşa se face şi afară, cînd prinzi, dai cîte poţi. Trebuie să avem o mentalitate de fotbalişti profesionişti, să nu ne mulţumim niciodată cu puţin".

Romantism alb-roşu
Jucătorii lui Mulţescu s-au întrecut vineri seară, cu U Cluj, în a-şi arăta ataşamentul faţă de club şi de suporteri. După gol, Boubacar, revenit ca titular după ce fusese eliminat din lot de Mulţescu, a venit în faţa spectatorilor de la tribuna a II-a şi a sărutat de cîteva ori stema lui Dinamo. La fel a făcut şi căpitanul echipei, Cosmin Matei, în drum spre vestiare, la finele celor două reprize. Nici puştiul Rotariu n-a rămas dator, a sărutat şi el stema de la piept, aplaudînd fanii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
polistul68
polistul68  •  27 August 2013, 09:56
Postat de conasu_boeru pe 26 August 2013, 16:14

Cine face valva ? Vezi ca te-ai ratacit puisor !

Ziaristi si voi....faceti valuri deja....se vorbeste de descatusare, un nou inceput, etc...i-ati batut pe descultii aia, si sutneti deja in carti pt un loc de Cl....tipic pt voi...

belamy
belamy  •  26 August 2013, 19:03

bai matei....problema ta este ca-ti dai "drumu' " prea repede. esti un fel de alibec, daminuta, cotabita ,etc, etc......sanse ai avut ....te-ai kkt pe ele....esti in nota generala a lui dinamo : sub-mediocru.

cameradoispe
cameradoispe  •  26 August 2013, 18:10

Ce minciuni gogonate..nu mai au subiecte si incept sa inventeze astia de la ghesepeu !!SA VA FIE RUSINE

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close