FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

La FCSB, jucătorii fac legea! S-au impus în fața lui Dică: "A fost întrebat şi Gigi Becali, care a zis că e de acord!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 00:32

Jucătorii lui FCSB şi-au impus din nou punctul de vedere şi l-au convins pe Dică să accepte ca în cantonamentul de la baza din Berceni să fie adusă o masă de biliard şi una de tenis de masă, după ce anul trecut aveau permisiunea de a juca poker.

La FCSB, jucătorii fac legea! De ceva timp, în baza de pregătire pe care Gigi Becali a construit-o în Berceni şi-au făcut apariţia două mese, una de biliard şi una de tenis de masă, pe care jucătorii le-au solicitat cu insistenţă. Acestea au fost aduse în ciuda faptului că staff-ul tehnic n-a privit, într-o primă fază, cu ochi buni aşa ceva.

Argumentul folosit de jucători a fost că în acest mod, jucând biliard şi ping-pong, se mai destind între antrenamente sau în timp ce stau în cantonament, înaintea jocurilor. "Au zis că aşa se relaxează ei. A fost întrebat şi Gigi Becali, care a zis că e de acord cu doleanţa lor şi au fost aduse mesele", a explicat o sursă din interiorul echipei.

Nu e pentru prima dată când fotbaliştii îşi impun punctul de vedere. Alte episoade în care jucătorii au fost lăsați să facă ce vor și dezvăluiri despre cântăreața celebră care a ajuns în vestiarul roș-albaștrilor, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Jucătorii Stelei nu mai au de ce să se ducă la cluburile de biliard pentru a se relaxa

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (7)
761094350703709
Dinu Gabriel  •  03 Mai 2018, 19:16

Aș mai vrea să fac o propunere pentru realizatorul acestui site...De ex. la modul cum pot reacționa eu un comentator, față de comentariul altui cititor. Voi îmi permiteți doar să-l apreciez pozitiv , sau cel mult să răspund acelelei persoane. Dar eu nu vreau să-i răspund, dar vreau să-mi prezint dezaprobare prin tastarea pe o imagine cu degetul ”în jos”( de pildă...)!!!

761094350703709
Dinu Gabriel  •  03 Mai 2018, 18:56

Ce lege au făcut domnilor de gsp????Faptul că au cerut cele două mese, de pyng-pong și de biliard, înseamnă că au impus ceva? Poate nu le-ar dat Gigi, dar pentru că este valabilă treaba cu relaxarea jucătorilor , și mi se pare mai bine să o facă la sediul clubului decât la cluburile de fițe din oraș , unde mai pot cumpăra și băuturi etc..Vă scremeți săscoateți titluri care de care mai aiuristice, doar, doar vă deschidem articolul. Dar văd că nu vă săturați de înjurăturile noastre. Evident (uitasem...) că voi mediați mesajele și apare numai ce vă convine. Bine...sunt și uni comentatori care nu au altceva de spus decât trivialități și aștia chiar merită cenzurați , poat chiar interziși pe site, dar cănd apar critici, mai dure, dar în limita buneicuvințe, atunci nu văd rostul cenzurii voastre.

484647715224966
Marian Boeangiu  •  03 Mai 2018, 16:59

Fotbalul este un joc pentru care trebuie sa-ti dezvolti multe calitati printre care precizia ,intuitia, reflexele. Ping-pongul dezvolta reflexele, intareste muschii abdominali ,imbunatateste echilibrul . Antrenamentele de atletism viteza (30-50 m sprint si saritura in lungime ) dezvolta forta exploziva. Tenisul cu piciorul jucat ca pregatire pentru fotbal , fara preluari cu latul ci numai cu siretul si avand ca scop perfectionarea lovirii mingii din vole fie ca e sut fie ca e pasa sunt diverse metode de dezvoltare tehnica a jucatorilor. Antrenamentele destinse ale brazilienilor sunt cele corecte nu cele de cazarma ,rusesti, cu gardulete ,TRX-uri si sanii. Sunt si acestea necesare dar facute de un preparator fizic si ca forma de incalzire nu ca baza a unui antrenament asa cum inteleg asa-zisii nostri antrenori unsi in functie dupa capricii de miliardari *** stapani peste echipe de fotbal. Fotbalul are la baza executii ,adica pase de tot felul, centrari, tackling-uri si finalizari diverse (cu capul si cu piciorul din multiple pozitii ) . Toate astea se invata si se exerseaza ,nu vin de la mama natura. De asta echipele cu probleme dar cu "atmosfera" buna in vestiar au rezultate. Pentru ca ii lasi mai moale la antrenamente, le permiti sa faca multe giumbuslucuri la antrenamente si astfel ai parte de antrenamente corecte . Accentul pe fizic e o mica parte a unui antrenament si da numai echipe incrancenate, fara orizont, fara bucuria jocului, fara entuziasm , far

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează