FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

La fel ca Jose Mourinho » Laurenţiu Reghecampf nu pleacă gratis de la Steaua, se transferă ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 12:05

Laurenţiu Reghecampf e tentat să plece de la Steaua, însă nu o poate face gratis. Gigi Becali s-a pregătit însă din timp pentru această variantă şi a pus în contractul tehnicianului o clauză de reziliere de un milion de euro.
Dacă Al Hilal va dori să îl ia pe Reghe, atunci va trebui să bage adînc mîna în buzunar. Pentru rezultatele bune şi sumele impresionante încasate de Steaua în cei doi ani în care Laurenţiu s-a aflat pe banca Stelei, Gigi Becali l-a anunţat că e dispus să accepte şi 50% suma specificată în contract.

Laurenţiu Reghecampf ar fi primul antrenor din Liga 1 pentru care o echipă plăteşte pentru a-i rupe contractul. Suma cerută de Steaua se apropie de cea primită de FC Porto pentru a-l lăsa pe Jose Mourinho la Chelsea în 2004. Recordman la acest capitol este deţinut de Andre Villas-Boas, pentru care Chelsea a plătit 15 milioane lui FC Porto în 2011.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
pressaltf4
pressaltf4  •  24 Mai 2014, 18:51

Daca e sa ma iau dupa ziarul vostru "online" (unde aveti angajati femeile de serviciu BTW) nu e nici o diferenta intre Steaua si Chelsea ... am mai citit ca Mourinho alearga saracu dupa Tanase si Chiriches Vai de capul vostru de ziaristi ... nu mai stati capra ca ciobanul nu e la stana ... mai intarzie vreo doi ani

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Mai 2014, 14:50

FELICITARI ASTRA ! PENTRU TOTI PE CARE GSP NU I'A ANUNTAT, INCA : ASTRA ESTE NOUA DETINATOARE A CUPEI ROMANIEI ! FELICITARI CASTIGATORILOR !

ciocofix
ciocofix  •  24 Mai 2014, 13:06

Pai e tentat sau pleaca sigur ca e sufiient sa citesc 2 articole diferite pe acest site ca sa ma abureasca total si sa nu stiu ce sa mai cred :)) sunteti varza..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează