FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La lecţii! Ion Moldovan se duce să vadă cum se formează jucători la FC Barcelona

La Masia s-a mutat din toamna trecută într-un spațiu nou și modern
La Masia s-a mutat din toamna trecută într-un spațiu nou și modern

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 septembrie 2012 10:11

Dinamo strînge legăturile cu FC Barcelona, începute o dată cu meciul amical din 11 august. Şeful Centrului de Copii şi Juniori din ”Ştefan cel Mare”, Ion Moldovan, a fost invitat pentru perioada 3-7 septembrie la celebrul centru de formare al clubului catalan, La Masia.

”Voi fi prezent la Barcelona pentru a urmări organizarea, metodele de instruire şi pregătire pentru juniori, într-un cuvînt filozofia de formare a unui jucător la un centru de excelenţă”, a explicat Moldovan.

Printre jucătorii crescuţi de gruparea ”blaugrana” se numără Amor, Guardiola, De la Pena, Pepe Reina, Cesc Fabregas, Víctor Valdes, Puyol, Pique, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Bojan Krkici, Pedro, Arteta.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
thereem
thereem  •  01 Septembrie 2012, 10:43

se duce degeaba ca n-o sa priceapa nimic....se uita ca vitelul la poarta noua.Nu mai scapam odata de comisaru,procuroru,sapaliga,flocea,tantaru,bondaru si alte animale,vietati si starpituri gradate de comunisti.

robotzel
robotzel  •  01 Septembrie 2012, 10:34
Postat de dinamovistfaravoie pe 01 Septembrie 2012, 10:17

Si ce sa vezi?Oricum la noi nu o sa se investeasca niciodata in juniori

corect si sa nu fiu inteles gresit: in toata tara asta nu se investeste intr-un singur junior ... poate el sa fie cel mai de perspectiva ca tot nu conteaza.

robotzel
robotzel  •  01 Septembrie 2012, 10:33

corect

Vezi toate comentariile (7)
Comentează