FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

La LPF, ca la FRF! Gino Iorgulescu nu mai e preşedinte? Contestaţia lui Adrian Mititelu aprobată de Curtea de Apel! Reacţia LPF-ului

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 15:16

Curtea de Apel nu a validat deciziile Adunării Generale şi implicit nici votul din ziua în care Gino Iorgulescu a fost ales preşedinte LPF.

Această situaţie s-a creat ca urmare a contestaţiei făcute de Adrian Mititelu. Tribunalul admisese alegerea lui Iorgulescu în fruntea LPF, dar FC U Craiova a făcut apel.

Cei din LPF nu se impacientează: "E o furtună într-un pahar cu apă! Este exact situaţia de la FRF, unde un AJF a contestat alegerile din ziua înscăunării lui Răzvan Burleanu... O să lămurim totul în scurt timp, mai întîi trebuie să vedem motivarea Curţii de Apel".

Într-un comunicat postat pe siteul Ligii Profesioniste de Fotbal, scrie următoarele:

"Hotararile privind alegerea noilor organe de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 şi 19 noiembrie 2013 continua sa produca efecte juridice depline, independent de inregistrarea organelor de conducere in Registrul Federatiilor. Cu alte cuvinte, in lipsa unei decizii privind anularea hotararii Adunarii Generale de Alegeri din 14 noiembrie 2013, dl. Gino Iorgulescu continua sa indeplineasca in mod legal functia de Presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar daca acesta nu este inscris in Registrul Federatiilor.

Avocatii Ligii Profesioniste de Fotbal vor relua in cursul zilei de maine procedura de inregistrare a noilor organe de conducere in Registrul Federatiilor deoarece hotararea pronuntata astazi de Curtea de Apel Bucuresti nu are autoritate de lucru judecat, fiind pronuntata in cadrul unei proceduri necontencioase".

Mircea Moise, avocat FC U Craiova, a comentat la televiziunea sportro decizia Curţii de Apel: "Aceşti infractori au făcut ce-au vrut în fotbalul românesc timp de 23 de ani. Gino n-are ce căuta în Federaţie sau Ligă, la fel şi secretarul general. Aceste persoane nu au nici o calitate şi preşedintele FRF trebuie să organizeze Liga 1 în cadrul Federaţiei. Iorgulescu nu poate face parte din Comitetul Executiv. Urmează să-i vedem la DNA!"

"I-am prins!"
Adrian Mititelu anunţa încă din decembrie că Iorgulescu n-a fost ales legal în Adunarea Generală:

"El nu a fost ales legal. El este acolo preşedintele ligii onorofic, dar nu are nici o treabă cu legalitatea. Culmea e că şi Dragomir era ilegal, deci e o stare de ilegalitate de 20 de ani. Am dovezi, dar din păcate nu a avut cine să mă audă în România. Dar acum i-am prins, pentru că doamna judecător a dispus să vină cu dovada".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
hh88
hh88  •  11 Aprilie 2014, 15:46

cred ca mititelu mai bune se făcea avocat, căci patron de fotbal se dovedește a fi falimentar.

xnread
xnread  •  10 Aprilie 2014, 15:38
Postat de valah7mai1986 pe 10 Aprilie 2014, 15:25

Contactat de..... alt ziar.......... un avocat a explicat soluţia publicată pe site-ul Curţii de Apel: "Dacă vă uitaţi atenţi, în coadă scrie definitivă, deci nu poate fi atacată. Practic, alegerile de la Ligă nu sunt recunoscute şi ar trebui repetate".

Exact la asta m-am referit si eu de aceea mi-am permis sa chestionez in "trei acte" cum este posibil asa ceva intr-un stat de drept care se vrea a fi Romania ? Mai mult cine ar trebuii incriminat/tras la raspundere pentru aceasta..cum s-o numim:complicitate,complacere sau indulgenta ?!..ori summul respectivelor mentionate ?

valah7mai1986
valah7mai1986  •  10 Aprilie 2014, 15:25
Postat de xnread pe 10 Aprilie 2014, 15:09

Nu stii ce sa mai crezi.In cazul in care informatia corespunde adevarului atunci toate intreprinderile dansului sunt din punct de vedere juridic,nihile.Intrebari: 1. De ce nu s-a reactionat promt in caz ca impedimentul era cunoscut,organelor de drept ? 2. Pentru care motiv s-a persistat in mentinerea unei situatii imposibile ? 3. Cum functioneza aparatul justitiar in Romania ?

Contactat de..... alt ziar.......... un avocat a explicat soluţia publicată pe site-ul Curţii de Apel: "Dacă vă uitaţi atenţi, în coadă scrie definitivă, deci nu poate fi atacată. Practic, alegerile de la Ligă nu sunt recunoscute şi ar trebui repetate".

Vezi toate comentariile (21)
Comentează