FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN, VINERI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

La Mediaş, fiecare meci e decisiv: "Partida cu CFR e mai importantă decît cea cu Mainz"

Meciul CFR - Gaz Metan promite să fie unul din derby-urile etapei a treia
Meciul CFR - Gaz Metan promite să fie unul din derby-urile etapei a treia

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 21:14

Jucătorii de la Gaz Metan traversează o perioadă extrem de dificilă. După "dubla de foc" cu Mainz, fotbaliştii lui Pustai se pregătesc de duelul cu Austria Viena, dar pînă atunci trebuie să scoată maxim din meciul cu CFR Cluj, cea mai în formă echipă din Liga 1.

Rămaşi fără vreun punct după două etape, medieşenii spun că sezonul de Liga 1 începe abia la meciul cu CFR. Obiectivul? Cel puţin un punct! 

"Meciul de la Cluj va fi mai important decât cel cu Mainz, pentru că în campionat nu am strâns niciun punct. Îmi doresc să fiu decisiv pentru echipa mea chiar începând cu meciul cu CFR, iar la final să fim la fel de bucuroşi ca săptămâna trecută, după ce ne-am calificat în play-off-ul Ligii Europa", a declarat atacantul Alin Liţu.

Părerea atacantului este împărtăşită şi de căpitanul echipei, Cristi Todea, care a declarat că echipa sa va avea probleme serioase dacă nu ia măcar un punct în meciul de la finalul săptămînii.

"Este foarte important să acumulăm măcar un punct la Cluj, pentru a nu ne îngreuna situaţia în campionat. După două etape, clasamentul nu arată prea frumos, aşa că vom face tot posibilul să îndreptăm cît de cît situaţia", a spus jucătorul, conform Tribuna.

Meciul CFR Cluj - Gaz Metan se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO, unde comentăm împreună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  10 August 2011, 15:53

sa sper intr-o victorie vineri...este ce doresc, sa facem puncte !! Hai CFR, ole..

alpin
alpin  •  09 August 2011, 23:23

Daca joaca Litu e ok pentru CFR! Nu risca sa ia gol!!!

cfrclujole
cfrclujole  •  09 August 2011, 23:01

Mult succes Gaz dar dupa meciul cu noi ! Forta CFR!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează