FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUȘ LA 55 DE ANI

LA MULȚI ANI, MARIUS LĂCĂTUȘ! Felicitat de FCSB, „Fiara” a răspuns în direct: „Nu poate exista ranchiună”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 12:56

Marius Lăcătuș împlinește azi 55 de ani. Omul cu 10 titluri în tricoul Stelei, care o antrenează acum pe CSA Steaua, a fost felicitat inclusiv de FCSB, formația din Liga 1 pe care a antrenat-o. 

Cel mai mare  număr 7 din istoria Stelei n-a ezitat și a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la el și a ținut să sublinieze că nu există ură, idiferent de partea pe care a ales-o fiecare, FCSB sau CSA Steaua

Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și astăzi îmi urează tot ceea ce gândesc ei că este mai bine pentru mine. Nu am nimic cu conducerea administrativă a FCSB-ului, cu conducerea tehnică sau cu jucătorii. Fiecare își alege drumul în viață așa cum crede de cuviință, așa că nu cred că poate să existe ranchiună între persoane", a spus Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

"Fiara" e o legendă a Stelei datorită devotamentului său, dar și a celor 10 titluri de campion cu roș-albaștrii, a Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei câștigate în tricoul celei mai galonate echipe a României.

fcsb

21 de trofee a câștigat Marius Lăcătuș cu Steaua

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
eugen555
eugen555  •  06 Aprilie 2019, 01:06

LA MULTI ANI,LĂCĂ !.....Multumesc pentru tot ce ai dat fotbalului si Stelei in special !

lucghencea
lucghencea  •  05 Aprilie 2019, 22:46

La Multi Ani LACATUS ! Eroul nostru din Ghencea ! Dus si el de nas de un club dezonorant de smecheri delicventi de prin Ilfov care credeau ca le merge si le va tine cu furtul de identitate pana la nesfarsit .

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  05 Aprilie 2019, 15:09

...la muți ani-Marius Lăcătuș! ...când vine vorba de fotbal,oamenii se transformă,mai mult sau mai puțin,în suporteri obiectivi-subiectivi,...oarecum de înțeles pînă când încep să împroaște cu invective!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează