FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La primul antrenament cu Dinamo, Ţucudean a marcat un gol spectaculos

George Tucudean
George Tucudean

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 14:56

Atacantul George Ţucudean, împrumutat de Dinamo la UTA în turul campionatului, a ajuns luni seară în cantonamentul roş-albilor din Antalya. Ieri, fotbalistul de 20 de ani a impresionat la primul antrenament sub comanda lui Ioan Andone. La jocul şcoală, acesta a avut o execuţie, şut cu exteriorul în vinclu, ce a atras aplauzele colegilor.

 

Ando a dorit să-l vadă pe Ţucudean zilele acestea, întrucît Liviu Ganea şi Marius Alexe vor pleca la loturile naţionale. Primul sub comanda lui Răzvan Lucescu, iar cel de-al doilea la reprezentativa de tineret.

9 goluri a marcat Ţucudean pentru UTA în turul campionatului şi este golgeterul Seriei B2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
danieldinamos
danieldinamos  •  02 Februarie 2011, 11:48

Tucudean nu dorea sa vina la dinamo pt ca ii e teama ca e rezerva si mai bine joaca in b in rest toata lumea il lauda ca are personalitate e educat e cuminte nu duce lipsa de bani dar numai ca trebuie sa incerce sa joace la o echipa mare si cum la dinamo a plecat atatia atacanti e timpul lui mai ales ca la vara sigur peaca si alexe

flafy
flafy  •  01 Februarie 2011, 17:30

maine de la ora 18:00 pe digi sport

flafy
flafy  •  01 Februarie 2011, 17:29

nu ca liviu ganea si alexe n-ar fi tineri ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează