FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

La Steaua vine un brazilian: "Martinovici e peste el, nu e nici unul mai bun"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 12:29

Steaua este aproape să perfecteze transferul lui Rafael Cruz de la Atletico Goianense, dar Dumitru Dragomir susţine că cele mai bune soluţii erau chiar în propria curte.

" Martinovici este mai bun decît brazilianul ăsta, Nu e nici unul mai bun decît el, doar Milanov era, dar acolo nu s-a reuşit transferul. Eu oricum nu cred că Steaua are nevoie de fundaş dreapta. Nu aveau nevoie de nici un fundaş, nici central, nici lateral. Acolo stau cel mai bine", a spus Dragomir în această dimineaţă.

De asemenea, preşedintele LPF a anunţat din nou că Alex Chipciu reprezintă o soluţie în apărare: "Apoi, Steaua îl are şi pe Chipciu acolo care este cel mai bun acolo. Dacă ar juca fundaş ar fi cel mai bun din România".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
alexandru_p
alexandru_p  •  15 Ianuarie 2013, 23:07

dragomir nici nu l'a vazut pe asta dar el deja stie cat de bun e. steaua are nevoie pt un loc puternic de un mijlocas central (pt ca nu poti sa stii cand se rupe bourceau sau pintilii si nici nu pot sa joace astia 2 incontinuu) si de un varf de careu (hamza, bokila, chima, careva). apoi, da, si un fundas dreapta pt ca matei este inexistent - practic georgievski n'are nicio rezerva!

cobra234
cobra234  •  15 Ianuarie 2013, 15:45

CHIPCIU,JOACA UNDE-L PUI,CAT DESPRE MARTINOVICI,,,O FI BUN DAR FITELE LUI NU MAI INCAP DE ALE LUI DODEL,,CAT DESPRE RAPFAEL CROUZ,E UN JUCATOR DIN PRIMA LIGA BRAZILIANA,SI IN ROMANIA NU PREA AM VAZUT JUCATORI DIN PRIMA LIGA,,SPERAM SA CONFIRME SI SA SE ADAPTEZE

eugeniustin
eugeniustin  •  15 Ianuarie 2013, 15:32

da, milanov si martinovic, mari fotbalisti imblanzitori de mingi...2 melteni rudimentari care au invatat fotbalu ala de acu 2o de ani cu mingi bubuite prin tribune si direct pe varfuri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close