FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

La un pas de revenirea în "Ștefan cel Mare", un fost căpitan dinamovist dezvăluie: "Mai discut și cu alte echipe"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 17:45

Andrei Marc a fost aproape de o revenire la Dinamo la începutul acestei veri, dar dezvăluie că discuțiile nu s-au concretizat și că a negociat și cu alte formații din Liga 1.

Liber de contract după despărțirea de Sanliurfaspor, fundașul de 24 de ani a vorbit cu Vasile Miriuță, după ce tehnicianul a ajuns pe banca Chiajnei, dar încă așteaptă oferte din străinătate. 

"Am fost în discuţii cu cei de la Dinamo, dar încă nu s-a concretizat nimic. Am vorbit şi cu domnul Miriuţă după ce a ajuns la Concordia Chiajna. Mai sunt discuţii şi cu alte echipe, dar aştept oferte din străinătate", a dezvăluit Andrei Marc, citat de Fanatik.

Andrei Marc a evoluat un sezon și jumătate la Dinamo, în perioada februarie 2015-august 2016.

300.000 €este cota de transfer a lui Andrei Marc, conform transfermarkt.com 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2017, 03:02
Postat de conasu_boeru pe 01 August 2017, 21:38

O să-ti raspund eu dacă imi dai voie ! Marc ...POATE era peste Marici atunci cand a venit la Dinamo, acum în nici un caz după ce nu a făcut pregătire cu o echipă și nu a jucat de două-trei luni ! Si Dudea e mult peste el ! Cât despre Albin, abia a venit, nu pleacă nicăieri, in două-trei săptămani va fi unul din cei mai buni mijlocași ofensivi din Romania ! Mulțumit ?

iti impartasesc punctul de vedere pe acelasi rationament si Marc poate fi super fundas in 2-3 saptamani de pregatire. niciodata sa nu-ti bati argumentul cu propriul argument. dpmdv Marc a avut destul timp sa arate ce poate..si nu a multumit. Daca negociaza cu echipe gen Chiajna atunci si el e constient de nivelul la care se afla. Il iau de exemplu pe Nedelcearu, un jucator care a primit sansa sa arate ce poate si mie personal mi se pare mai bun de la meci la meci. Acum 2 ani imi dadea emotii la fiecare atingere de balon, acum chiar degaja incredere. Marc nu a reusit acest lucru. Nici Marici desi a primit si el destule sanse. Varianta cea mai buna mi se pare cu Popescu care chiar face niste meciuri bune la Voluntari. Sper sa devina piesa de baza la Dinamo dupa ce ii expira imprumutul.

titiduru22
titiduru22  •  02 August 2017, 02:18

Slabut ,mai slab decat Marici .

radumatei
radumatei  •  01 August 2017, 23:32

E prima data cind aud de tipul asta, daca si el a ajuns capitan la Dinamo, chiar ca sintem de risul lumii. Oricum, dupa ce-a jucat la ilustra Sanliurfaspor n-ar trebui sa se mai incurce cu ciurucuri din campionatul nostru.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează