FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La vînătoare de campioni » Dinamo aşteaptă să îi transfere pe Sîrghi şi Antal

Antal şi Sîrghi ar rămîne colegi şi din toamnă, dacă vor accepta ofertele dinamoviştilor
Antal şi Sîrghi ar rămîne colegi şi din toamnă, dacă vor accepta ofertele dinamoviştilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 23:04

Dinamoviştii aşteaptă ca Sîrghi şi Antal, care au luat titlul cu Oţelul în 2011, să devină liberi de contract pentru a-i aduce în Ştefan cel Mare.

Fără un buget impresionant alocat pentru achiziţii, dinamoviştii caută să aducă fotbalişti valoroşi pe bani puţini. De preferat liberi de contract, cărora să le plătească doar un bonus consistent la semnătură. Roş-albii au o listă lungă cu jucători pe care au pus ochii, însă momentan totul este la stadiul de negocieri.

"Cîinii" sînt cu ochii pe Oţelul. Patru jucători ai fostei campioane a României, Didi (29 de ani), Laurenţiu Iorga (24 de ani), Liviu Antal (23 de ani) şi Cristian Sîrghi (25 de ani), au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, iar ultimii doi sînt pe lista roş-albilor.

Sîrghi, care evoluează ca stoper, este dorit de Dinamo de doi ani şi ar putea ajunge în Ştefan cel Mare, mai ales că unul dintre Dragoş Grigore sau Cosmin Moţi ar putea pleca în această vară din Ştefan cel Mare în cazul unei oferte concrete din străinătate. Antal poate evolua pe ambele benzi ale liniei mediane şi este şi el o ţintă interesantă pentru dinamovişti.

"Cîinii" s-au interesat şi de fundaşul dreapta Cornel Rîpă, mai ales că Dinamo a rămas descoperită pe acest post după plecarea lui Scarlatache la Lankaran, însă preţul acestuia este deocamdată considerat prohibitiv: un milion de euro!

2 goluri a marcat Sîrghi în cele 13 meciuri jucate pentru Oţelul în acest sezon, în Liga 1

7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Antal în cele 29 de partide disputate la Oţelul în acest sezon, în toate competiţiile

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cale liberă pentru Axente şi Scutaru

Dinamoviştii au cîştigat războiul cu Marian Iancu în privinţa transferurilor lui Mircea Axente şi Cristian Scutaru. Timişorenii îi acuzaseră pe roş-albi că au semnat cu cei doi fără acceptul clubului bănăţean. Ieri, Comisia de Soluţionare a Litigiilor l-a declarat liber pe Axente, atacantul de 25 de ani fiind neplătit de 7 luni! Azi, urmează ca aceeaşi decizie să fie dată şi în cazul stoperului Scutaru (25 de ani). Poli va face recurs, apoi, dacă decizia nu se va schimba, cei doi vor deveni oficial jucătorii lui Dinamo.

Inbox:
- Dinamoviştii îl aşteaptă la reunire pe Cătălin Doman, mijlocaşul de 24 de ani care şi-a reziliat contractul cu Hazar Lankaran.
- E oficial: ŢSKA Sofia nu a activat opţiunea de transfer definitiv pentru Georgian Păun, astfel că mijlocaşul de 26 de ani va trebui să se prezinte la reunirea lotului "cîinilor".
- Roş-albii vor hotărî în această săptămînă unde vor susţine turneul de pregătire din această vară, variantele fiind Austria sau Scoţia, unde se va sta 12 zile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (177)
biancorossi
biancorossi  •  07 Iunie 2012, 10:20
Postat de olddog pe 01 Iunie 2012, 10:56

pariu ca o sa-i ia steaua sau vaslui si pe astia?

steaua isi face lot de 100 de jucatori cumva ? se joaca altfel decatb 11 la 11 ? nu ii urmareste steaua, si nici cfr. vaslui poate, sau rapid.

olddog
olddog  •  01 Iunie 2012, 10:56

pariu ca o sa-i ia steaua sau vaslui si pe astia?

yonuts2001
yonuts2001  •  31 Mai 2012, 19:09

Asteptam niste transferuri acolo unde este nevoie ,nu cred ca trebuie sa transferam nume ci jucatori care pot acoperi posturile deficitare.Eventual daca aduci jucatori acolo unde deja ai solutii trebuie sa fie de o reala perspectiva insemnand talent si tinerete.Vreau sa vad o strategie nu un amalgam de idei neuniforme cum se pare ca am avut pina in prezent.

Vezi toate comentariile (177)
Comentează
Close