FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş are dubii că Tatu poate fi curînd titular la Steaua! Ce post crede că i se potriveşte

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 ianuarie 2013 15:20

Steaua a oficializat azi revenirea lui Tatu, dar apariţia brazilianului printre noutăţile roş-albaştrilor a surprins. Atacantul n-a mai jucat de aproape 9 luni, iar Marius Lăcătuş are dubii că Tatu poate fi o soluţie în viitorul apropiat.

"Rămîne de văzut cît de repede poate să revină Tatu la o formă bună. Depinde de modul în care s-a recuperat. E totuşi o perioadă destul de lungă în care n-a jucat. Nu cred că Tatu poate juca vîrf împins. Doar în spatele atacantului, sau eventual pe benzi.

Probabil că s-a considerat că cel mai bine e să apelezi la jucători pe care să-i cunoşti", a spus Lăcătuş la Versus, pe GSP TV.

Negocieri încheiate la palat » Tatu a semnat cu Steaua: "O să fie titular!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  14 Ianuarie 2013, 18:40

Lăcătuş este antrenor de Liga a III- a, deşi, s-ar putea să fiu generos! Să tacă din gură şi să-şi vadă de vacanţa lui. Este legenda Stelei, dar, ca jucător . În rest, numai de bine !

joze_maurinio
joze_maurinio  •  14 Ianuarie 2013, 16:40

Lacatus a demonstrat cat de mult se pricepe la fotbal ( antrenat) pe la toate echipele pe care le-a facut PRAF. Pana si Gigi Becali sau Vasile Turcu se pricep mai bine la antrenat ca Lacatus, si astia 2 chiar nu au nimic comun cu fotbalul. Orice spune Lacatus in legatura cu fotbalul este nul.

sica2ro200
sica2ro200  •  14 Ianuarie 2013, 16:27

Acest...""unde joci??....nea Laca joc pe stanga!!!....bine atunci treci pe dreapta !......si-a dat cu parerea....si cred ca primul lucru care ramane de vazut este cand Laca isi gaseste echipa de antrenat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează