FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA / DERBY DE ROMÂNIA

Lăcătuş: "Dinamo trece printr-o perioadă grea şi sper să profităm de asta"

lacatus
lacatus

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit la Contraatac, de la GSP TV, despre ultimele două jocuri ale Stelei şi explică de ce a folosit aproape acelaşi 11 ca în meciul cu Napoli.

 

"Am avut două jocuri bune, dar şi cu lucruri negative. Eu i-am întrebat la şedinţă cum se simt din punct de vedere fizic şi am hotărît să fac doar două schimbări, iar Kapetanos nu era la un nivel psihic foarte ridicat.

Kapetanos va suporta consecinţele regulamentului de ordine interioară, chiar dacă nu cred că a existat intenţie la cartonaşul roşu pe care l-a primit la meciul cu Napoli. Ricardo nu este 100% din punct de vedere fizic şi va putea creşte.

Mie îmi face plăcere să mă întîlnesc cu Andone, ca adversar sau ca prieteni. Chiar dacă Dinamo trece printr-o perioadă mai greu, nu o să ne fie uşor cu ei, noi sperăm să profităm", a spus Lăcătuş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
interist
interist  •  04 Octombrie 2010, 22:48

da nea marius da cainii cand joaca cu noi nu prea mai conteaza ce au jucat pana la jocul cu noi si ce vor juca dupa.....asta e mecil meciurilor.DERBYUL ROMANIEI .ETERNUL DERBY.DECI OCHII BINE DESCHISI.

imperator
imperator  •  04 Octombrie 2010, 22:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ba da tu numai pe pagina noastra stai,,vrei sa te faci stelist dupa ce luati bataie?

silviu88br
silviu88br  •  04 Octombrie 2010, 21:44

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Trimite un mail la gheorghita.silviu cu subiectu "LUCRU"

Vezi toate comentariile (12)
Comentează