FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1 - 1

Lăcătuş explică incidentul cu interpretul lui Uhrin

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a comentat incidentul dintre el şi interpretul lui Duşan Uhrin Jr. din finalul meciului cu Politehnica Timişoara.

"Traducătorul lui Uhrin a făcut nişte semne spre tribună care m-au deranjat. Putem merge cu gîndul că a făcut intenţionat aceste gesturi şi eu nu cred că au ce căuta pe un teren de fotbal, mai ales că ele vin de pe bancă.Am înţeles că şi domnul Uhrin i-a atras atenţia vizavi de aceste gesturi. Nu este normal aşa ceva, e normal să te bucuri, dar nu aşa", a spus Lăcătuş, la conferinţa de presă.

Iritat de gesturile de bucurie ale lui Cristian Low, Lăcătuş s-a repezit la traducătorul lui Uhrin şi, deşi în prima fază a fost oprit de oficialii Stelei, antrenorul steliştilor a ajuns în cele din urmă la Low şi l-a lovit cu palma peste faţă. Spiritele au fost calmate în cele din urmă de jucătorii şi oficialii celor două formaţii aflaţi în apropiere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (103)
 •  11 Mai 2008, 12:40

gunoiu ala vorbeste. fiu de bosche.tar si nimic mia mult. i-a dat masa dreptul sa palmuiasca pe cine vrea ?ce vreti de la un miti.c

 •  27 Aprilie 2008, 16:10

Eu sa ajung la comisie?? Niciodata !! Pai ce, am dat cu bricheta?? Am dat cu palma si Low, trebuia sa intoarca obrazul ca asa mi-a zis nea Berbecali.

 •  27 Aprilie 2008, 13:07

imi pare rau ca niste fraieri m-au tinut si n-am apucat sa-i aplic fraierului inca vreo 3 pumni si un cap in gura!auzi la el,s-a bucurat!boul asta nu pricepe ca bucuria e dreptul nostru al slugilor preaplecate a domnului becali,dumnezeu pt romania si pt tigani!ps.nu va amagiti ca o sa ajung la vreo comisie de la frf;si aia sunt slugile dlui becali,in frunte cu sandu-damigeana,prunea p**a mare si lupescu-pulescu...

Vezi toate comentariile (103)
Comentează
Close