FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş mai vrea un brazilian

Articol de - Publicat marti, 24 iunie 2008 00:00

Gigi Becali a spus ieri că-l va aduce pe atacantul Neto Baiano de la Paulista, din prima ligă braziliană.

Conducerea Stelei vrea cu orice preţ să mai a­du­că un atacant la echi­pă. Următoarea ţintă a formaţiei antrenate de Ma­rius Lăcătuş este brazilianul Neto Baiano (25 de ani) care evoluează la formaţia Ipatinga din Ţara Cafelei.

Acesta va fi adus în special pen­tru a-i face concurenţă lui Arthuro în linia de atac, mai ales că Neto este un jucător de profilul fostului jucă­tor al lui Alaves. Ambii brazi­lieni au fost urmărţi de Departa­men­tul de scouting al Stelei con­dus de Mario Branco, dar şi de ma­na­gerul sportiv Adrian Ilie. Gigi Becali i-a văzut pe cei doi fotbalişti pe dvd-urişi a hotărît să-i achizi­ţioneze imediat.

“În acest moment nu avem ce atacanţi să mai luăm din Româ­nia şi de aceea ne axăm pe jucători din străinătate. Vreau să avem cea mai puternică linie de atac din ţară. După ce l-am luat pe Arthuro, acum o să-l mai aducem şi pe Neto, pentru a nu mai avea nici o problemă”, a spus finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Conducerea roş-albaştrilor l-a mai dorit pe Neto şi în iarnă, dar atunci oficialii din Ghencea au rezol­vat transferurile lui Dayro şi Pepe Moreno, iar tranzacţia nu s-a mai concretizat.Neto este jucă­to­rul grupării Paulista pînă în 2010, dar a fost împrumutat pînă în iarnă la Bra­gantino, iar de la începutul aces­tui sezon la Ipatinga.

Neto Baiano

VÎrsta: 25 ani

Înălţime: 185 cm

Greutate: 75 kg

în prezent joacă la Ipatinga, locul 18 în prima ligă din Brazilia

în 2008, a evoluat în 5 meciuri şi a marcat un gol pentru Ipatinga

“Adrian Ilie este plecat în acest moment să mai rezolve două trans­feruri. Vrem să mai aducem un atacant şi un mijlocaş ofensiv”
Valeriu Argăseală preşedinte Steaua

Nu renunţă la Pepe
Şefii roş-albaştrilor nu renunţă nici la ideea de a-l aduce din nou în Ghen­cea pe columbianul Pepe Moreno. Aceştia vor trimite în cursul acestei săptămîni un ultim fax către Independiente, clubul de care apar­ţine jucătorul. “Noi îl dorim pe jucător la Steaua, pentru că a demonstrat că are valoare. Sperăm să găsim înţelegere pînă la urmă la clubul argentinian”, a spus mana­ge­rul roş-albaştrilor, Adrian Ilie.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  24 Iunie 2008, 10:43

de ce tot dati in surdu ....lasatil poate are nevoie de o perioada mai mare de acomodare !

 •  24 Iunie 2008, 10:22

Lacatus poate sa vrea si 11 brazilieni. Problema nu sunt jucatorii, ci el. El este un antrenor mediocru, incapabil sa tina in mana niste vedete si sa formeze o echipa coerenta.In plus este un foarte slab strateg. Steaua nu are nici o idee de joc,joaca, cum se spune, la plesneala.Lacatus e sufletist, se agita mult, dar atat.

 •  24 Iunie 2008, 01:56

mai bine ar veni un fundas stanga peste nesu si eventual un mijlocas de banda stanga

Vezi toate comentariile (4)
Comentează