FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lăcătuş mizează pe atac » Superofensivi cu Pandurii

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Lăcătuş va începe cu Răduţ titular în locul bulgarului Anghelov.

Marius Lăcătuş s-a închis la Utrecht, dar se deschide acasă cu Pandurii Tîrgu Jiu. Antrenorul pregăteşte o formulă de atac pentru jocul de luni. Principala modificare: iese Stanislav Anghelov, un mijlocaş defensiv, şi intră Mihai Răduţ, unul ofensiv.

Internaţionalul de tineret adus de la Curtea de Argeş va evolua alături de Bogdan Stancu în spatele vîrfului împins. Care de data asta va fi, probabil, Pantelis Kapetanos, în dauna lui Marius Bilaşco, slab în derby-ul cu Dinamo.

Egalul cu Utrecht şi mai ales prestaţia Stelei, una modestă, mai fac o victimă, în afara lui Anghelov: Iasmin Latovlevici devine şi el rezervă. Bănăţeanul a fost veriga slabă a roş-albaştrilor în ultimele două jocuri, din Ştefan cel Mare şi din Olanda. Adversarii lui direcţi, Torje, de la Dinamo, şi Mulenga, de la Utrecht, s-au numărat printre remarcaţii partidelor respective. Mîine seară va fi înlocuit cu Pablo Brandan.

"MM n-are bun-simţ!"
După ce Gazeta a dezvăluit ieri că din cauza declaraţiilor pro-jucătorii veniţi de la Urziceni şi anti-jucătorii pe care i-a adus Piţurcă la Steaua, a apărut o adevărată "bombă cu ceas" în vestiarul din Ghencea, Mihai Stoica a fost acuzat de impresarul lui Latovlevici: "Stoica m-a surprins neplăcut cînd şi-a dat cu părerea despre un jucător pe care nu-l cunoaşte. A dat dovadă de lipsă de bun-simţ. Se ascunde în spatele faptului că ar fi jurnalist, dar el nu e aşa ceva".

Să rîdem cu Matei! :D
Fostul fundaş al Stelei, Adrian Matei, s-a autopropus pentru postul de antrenor principal în Ghencea. "Cred că Steaua mă aşteaptă pe mine, ca să-i motivez mai bine pe jucători decît o face Lăcătuş. Eu o să fiu următorul antrenor al Stelei", a declarat Matei, acum în vîrstă de 42 de ani. În acest sezon, Lăcătuş e al 4-lea "principal" al roş-albaştrilor după Piţurcă, Ilie Dumitrescu şi Eduard Iordănescu.

A revenit Emeghara
Fundaşul nigerian s-a pregătit ieri normal sub comanda lui Lăcătuş, fiind refăcut complet după leziunea fibrilară suferită în meciul cu Liverpool, din 16 septembrie. Emeghara nu va juca titular mîine, cu Pandurii, însă va fi folosit din primul minut cu Sportul, miercuri, în Cupa României.

- Anghel Iordănescu l-a criticat şi el pe căpitanul Stelei: "Nu am nimic cu Tănase, dar un căpitan de echipă trebuie să ofere mult mai mult decît a făcut-o el".
- Martinovici, Andrei Ionescu şi Cosmin Matei au jucat pentru echipa secundă a Stelei în înfrîngerea, 1-3, în faţa Astrei II, într-un meci disputat la Giurgiu, în Seria B1.
- Eugen Baciu s-a refăcut după fractura la antebraţ suferită acum o lună şi jumătate şi s-a antrenat normal ieri sub comanda lui Lăcătuş.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (9)
bigbelly
bigbelly  •  24 Octombrie 2010, 10:56

Corect! Daca Lacatus reuseste sa faca echipa sa joace in sistemul asta, cu un singur inchizator, sa le faca loc in echipa impreuna si lui Radut, si lui Stancu, si lui Szekely, si lui Tanase, nu-mi fac nici o problema ca n-am putea lua titlul, chiar si de la astea 10 puncte distanta de-acum.

pipitahiguain
pipitahiguain  •  24 Octombrie 2010, 09:27

asa trebuie sa joace steaua pe teren propriu tot timpu,radut titular langa ricardo ,acolo e locul lui

thehustler
thehustler  •  24 Octombrie 2010, 09:01

Bravo Lacatus!!! Asta e sistemul de joc!!! 4-1-3-2

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close