FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - BISTRIŢA 0-1

Lăcătuş: "N-am discutat cu Porumboiu, dar îmi asum înfrîngerea cu Bistriţa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, consideră că este principalul responsabil pentru înfrîngerea suferită în faţa Gloriei Bistriţa şi promite schimbări pentru următorul joc din campionat.

"Am avut realizări foarte puţine, nu avem prea multe lucruri datorită cărora să fim mulţumiţi. Au existat situaţii din care să putem marca, dar golul pe care l-am primit parcă ne-a luat minţile. Nu am mai avut claritate, băieţii nu au mai reacţionat aşa cum ar fi trebuit.

Principalul responsabil pentru rezultat sînt eu, îmi asum scorul înregistrat  azi. Dacă învingeam, am fi rămas în cursa pentru titlu. Acum, dacă sîntem caractere tari trebuie să reacţionăm, în momentele grele se vede pe cine se poate conta şi pe cine nu.

N-am discutat cu Porumboiu după meci, încerc să rămîn cît se poate de lucid şi aştept să treacă nebunia de după joc pentru a analiza cît mai pertinent lucrurile care s-au întîmplat azi", a spus Lăcătuş.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  15 Martie 2010, 01:27

FARTILOR !!! EXFOTBALISTUL STELIST POZEAZA IN ANTRENOR LA VASLUI, DAR EL E VARZA!!! TREBUIE SA IA APA IN GURA, CA FACE PRAF CAND VORBESTE!!!DUTE LA PASCUT CU OILE LUI BEHHEHEHECALI!! FORTZA VASLUI!! EVENTUL LA VASLUI!!! RESPEKT

 •  14 Martie 2010, 22:06
Postat de pe 14 Martie 2010, 21:31

Un blat vizibil de pe luna.jucatorii au respectat intocmai indicatiile primite dinainte.Cum altfel poti rata din pozitii in care ai baga mingea in poarta si legat la ochi ?!?!? Cu Costly ati cam luat teapa domnilor.pina acum candideaza la titlul de "trompeta transferurilor" in liga I,il regretam cu totii pe Mike zis "Dulap" prietenii stiu de ce ? Bravo nene Jan curat murdar!

bah voi aveti cu capul!!!va pricepeti si voi la fotbal...pai ce dracu a bagat porumboiu atatia bani in echipa ca sa de'a meciul gloriei?el vrea campionatul si voi vorbiti de blat!va-ti uitat macar la ultimele meciuri ale gloriei??

 •  14 Martie 2010, 21:47
Postat de pe 14 Martie 2010, 20:17

bistrita a pierdut 1 singur joc din ultimele 13, n-a batut-o nici steaua, dinamo, rapid sau timisoara. Da' toti le-au dat puncte, nu? Zici ca-i scornicestiu de nici jiji sau borcea nu mai au curaju sa-i bata pe bistrita:)))) Pe langa asta...baga vacaru' ala la vaslui atatia bani, ii tine cu salarii de 200-300.000 euro si le da meciul bistritei(care culmea se descurca destul de bine si singura), nu?:)))) De la faza cu arestarea lu' Penescu se fac 5-6 blaturi pe etapa, nu?))))))

daca cineva are curiozitatea sa se uite la rezultatele meciurilor jucate de gloria b-ta cele afirmate de "bistritean" parca constatam ca sunt adevarate. ma indoiesc ca toate echipele care nu au reusit sa o bata au facut blat. prea este neserioasa treaba.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează