FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 1-1

Lăcătuş nu crede în planul lui Becali: "Nu vine nimeni să joace pe salariile propuse de el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 23:31

Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit despre situaţia echipei din Ghencea şi despre planul lui Gigi Becali de a schimba toată echipa în vară, urmînd să investească 15 milioane de euro în transferuri.

Fostul tehnician din Ghencea a spus că nu crede în planul lui Becali, pentru că jucătorii de valoare nu vor accepta să joace la Steaua pe salariul propus de patronul roş-albaştrilor.

"Gigi vorbeşte că vrea jucători de valoare, dar nu cred că e dispus să dea salariile pe care le cer jucătorii de valoare. El caută mereu un compromis, aşa nu se face performanţă.

Îmi pare rău de Burdujan că a ajuns în situaţia în care a ajuns. A prins o zi mai proastă şi a fost scos ţap ispăşitor. Steaua nu trebuie să se despartă de prea mulţi jucători în această vară. Ar fi o greşeală să se întîmple altfel", a spus Lăcătuş la televiziunea Sportro.

Fostul tehnician al echipei din Ghencea a vorbit şi despre şansele echipei din Ghencea de a ajunge iarăşi în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa: "E foarte greu ca Steaua să se mai lupte pentru titlu sau pentru locul 2. Mi-aş dori să se întîmple, dar diferenţa e prea mare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
alpin.
alpin.  •  21 Martie 2011, 20:29
Postat de andrei_129 pe 20 Martie 2011, 23:50

aia care accepta salariile lui jiji sunt fomisti rau.vin mai mult ca le e foame rau si decat sa nu ia nimic mai bine iau ceva.

andrei_129, de ........... sa ne iei Din gresala ai nimerit in Bucuresti, dispari un gur trist

sirius55
sirius55  •  21 Martie 2011, 14:26

LACATUS are dreptate, valorile nu vin la astfel de salarii ,iar cu ciurucuri si cirpeli nu faci performanta indiferent cine ar fi antrenor,scria cineva aici ca solutia ar fi sa plece ciobanul si asa este ar fi bine ca STEAUA sa fie preluata de un patron adevarat strain sau roman, si nu patron de paie ca gigi, care sa aiba potenta financiara si sa isi doreasca cu adevarat performanta.Este imposibil sa ai performanta asa cum incearca gigi,si este clar ca STEAUA, cu gigi nu mai are nici un viitor, din pacate !

florinch
florinch  •  21 Martie 2011, 07:58

Ba ar trebui sa schimbe macar vreo 12-14 jucatori.Cu cat mai multi cu atat mai bine (pentru Dinamo).Jiji,te rog nu te dezminti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează