FOTBAL  »  Superliga  »  BALINT LA POLI

Lăcătuş: "Nu mă aşteptam să semneze, îi urez multă baftă!"

Articol de - Publicat luni, 29 decembrie 2008 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul celor de Steaua, a primit cu surprindere informaţia conform căreia Gabi Balint este noul antrenor al celor de la Poli Timişoara. Aflat în vacanţă împreună cu familia, în Poiana Braşov, Lăcătuş a ţinut să-i ureze multă baftă fostului său coleg de la Steaua.

"E o informaţie care mă surprinde, o să-l sun să vorbesc cu el şi să-l felicit pentru alegerea făcută. Îi urez multă baftă în retur. Nu mă aşteptam să semneze cu o echipă pentru că mie mi-a spus că nu va mai antrena niciodată. Una peste alta e bine, îi doresc mult succes şi multă baftă!", a spus Lăcătuş pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  29 Decembrie 2008, 13:50

Nici eu nu credeam ca tu o sa te intorci la Steaua, sa-l .. si pe Dorinel (care poate o merita, poate nu). Urmeaza un retur cu un joc spectaculos al Stelei, asa cum ne-am obisnuit, cu Goian varf, nu? Esti 0 ca antrenor, credeam ca ai putin mai mult caracter.

 •  29 Decembrie 2008, 13:06

Lacatus este cel mai mare antrenor din Liga I ! Peste tot unde a fost a facut numai performante, si a antrenat doar echipe de top: UTA, Brasov, Ceahlaul etc. Va duce Steaua pana departe in CL.

 •  29 Decembrie 2008, 13:03

Votcatus, cu siguranta Balint va sta mai mult la TM decat vei sta tu la Steaua ... vezi ca nu te prinde sfarsitul returului antrenor acolo, lasa petrecerile !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează