FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

De acum este sigur: Lăcătuş s-a despărţit de Vaslui!

marius lacatus, antrenor vaslui
marius lacatus, antrenor vaslui

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Partida cu CFR Cluj din finala Cupei României a fost ultima pentru Marius Lăcătuş pe banca lui FC Vaslui. Deşi Adrian Porumboiu anunţase că va face tot posibilul pentru a-l convinge pe tehnician să continue alături de gruparea moldavă, "Fiara" şi-a luat astăzi rămas-bun de la elevii săi.

În jurul orei 13:00, a avut loc o întîlnire între patronul Vasluiului şi Lăcătuş, în care Porumboiu a încercat să-l determine pe antrenor să-şi schimbe planurile pentru următorul an. Fostul tehnician al Stelei va pleca în Spania, acolo unde fiica sa va începe studiile în toamnă.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (29)
 •  27 Mai 2010, 18:33
Postat de pe 27 Mai 2010, 18:08

brava cefere, le-ati tras-o miticilor, forza cefere

Ba la orice subiect "Le-ati tras-o CFR"...mai huoo ma o data. ati castigat ca niste penali campionatu si cupa..sunteti cei mai buni..OK..mai vorbim in toamna..pana atunci calmati-va dracului ca faceti apoplexie..aa si sa nu uit...invatati romana..ca vad ca tot analfabeti sunteti acolo in Ungaria unde joaca echipa voastra

 •  27 Mai 2010, 18:08

brava cefere, le-ati tras-o miticilor, forza cefere

zzeeuuss
zzeeuuss  •  27 Mai 2010, 16:48

Mai nu vreau sa fiu badaran, nu imi plac teoriile conspirationiste, cred ca nu e nicio surpriza faptul ca a castigat CFR-ul campionatul la ce nivel se joaca in liga I , dar fratilor nu ii suport pe aia de la CFR in frunte cu Paskany (sau cum se scrie) si Muresan..doamneeee nu ii supoooooorttt!!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează