FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 1-1

Lăcătuş: "Să nu ne gîndim că Steaua poate ajunge în grupe cu Onicaş, Liţu şi Rusu"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, spune că Steaua nu poate să meargă în grupele Europa League dacă se va baza doar pe jucători ca Onicaş, Liţu şi Rusu.

"Nu cred că cineva se putea aştepta la un meci extraordinar la Urziceni, în condiţiile în care Steaua nu avea toţi jucătorii la dispoziţie, iar Unirea avea nevoie doar de un egal.
Sînt sigur că dacă echipele se vor mobiliza, pot ajunge în grupele Europa League.

Să nu ne gîndim totuşi că Steaua poate ajunge în grupe cu Onicaş, Liţu şi Rusu. Sînt tineri, valoroşi, dar nu cred că se poate merge pe mîna lor. Nu ştiu ce va fi acolo în continuare. Îmi asum responsabilitatea acestor rezultate", a spus Marius Lăcătuş la Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  11 Iunie 2009, 16:31

Saracu a uitat cati ani avea in '86.NIci macar o sansa nu le-a dat la acesti "tineri".Aveam pretentii , dar asta e , nu toti marii jucatori ajung si mari antrenori

 •  11 Iunie 2009, 15:42

RUSINE domnule Petrescu!!!!!!!! RUSINE MM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATI DEMONSTRAT LIPSA DE CARACTER!!!! SUNTETI SLUGILE DIPLOMATULUI EUROPEAN! In fotbalul romanesc exista un singur om de caracter: RAZVAN LUCESCU!!!!!!!!!!!!!!!! ADEVARATA CAMPIOANA: TIMISOARA!!!!!!!!!!!!!! RESTUL: mizerie, bani negri, pariuri, valize, etc.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  11 Iunie 2009, 15:11

Ciocu mic Mariusica ,nu mai comenta tu prestatia stelistilor datorita faptului ca si antrenor esti zero barat ,am spus de n ori fara tine joaca mai spectaculos jucatorii,nu stiu cine se mai pacaleste cu tine antrenor in liga 1.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează