FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Să profităm de greşelile Braşovului. Pentru ei, Cupa e ultima şansă la Europa"

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Marius Lăcătuş susţine că meciul cu FC Braşov, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, va fi foarte greu pentru formaţia sa. "Braşovul va aborda meciul cu multă încredere, iar jucătorii vor avea o agresivitate mult mai mare în joc faţă de partidele de pînă acum. Important e ca noi să ştim să profităm de nesincronizările lor, avînd în vedere că s-ar putea să cedeze pe parcursul jocului. Oricum, e un meci deschis oricărui rezultat", a comentat "Fiara".

Tehnicianul consideră că pentru elevii lui Viorel Moldovan Cupa României a rămas ultima şansă de a prinde un loc în cupele europene. "FC Braşov se află deja la o distanţă destul de mare de locurile pentru Liga Europa. Sînt puncte pe care nu pot să le recupereze foarte uşor şi foarte repede şi de aceea meciul de cupă este util braşovenilor pentru a se putea gândi la Europa. În aceste condiţii, pentru noi va fi greu deoarece Braşovul îşi joacă ultima şansă pentru o cupă europeană", a explicat Lăcătuş.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
 •  25 Martie 2010, 22:12
Postat de pe 24 Martie 2010, 16:28

sper sa nu aplicati aceeasi tactica cu Brasovu ca in retur ca a fost jale(meciurile cu Brasov si Bistrita super slabe) Hai Vaslui!

care tactica lacatus joaca ca la barbut... la ce vine .. de unde tactica la lacatus....este de departe cel mai slab antrenor care la avut Vasluiul vreodata

suhy
suhy  •  24 Martie 2010, 19:08

Important e sa inscriem la Brasov...ne vom califica fara doar si poate...Iasul ne asteapta pe 26 mai...IASUL va fi GALBEN_VERDE!!!

 •  24 Martie 2010, 17:28

Vreau calificarea de la Brasov! Hai Vaslui!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează