FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş: "Sub nici o formă nu vreau să plece Bilaşco" » I-ar păstra şi pe Anghelov, şi pe Kapetanos

Marius Lacatus
Marius Lacatus

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Pantelis Kapetanos şi Stanislav Anghelov sînt doriţi în continuare în Ghencea. Cel puţin de către tehnicianul Marius Lăcătuş. Totuşi, antrenorul roş-albaştrilor spune că-l înţelege pe patronul Gigi Becali, care e dispus să renunţe la ei, din cauza salariilor mari.

"Anghelov are un salariu mare, Kapetanos la fel. Cred că e vorba de partea financiară. Ştii cum e Gigi, azi eşti cel mai bun, mîine eşti cel mai slab. Nu vreau să vorbesc despre plecări pînă nu ştiu dacă va veni cineva. Mă interesează în primul rînd să nu rămînem descoperiţi.

L-aş ţine pe Anghelov, pentru că, în zona centrală, îl am doar pe el, pe Răduţ şi pe Marinescu, ca jucători cu profil ofensiv. La Napoli, Marinescu nu putea să joace, Răduţ venea după o accidentare.

Cu Kapetanos am discutat înainte să plece şi a rămas că ne vedem pe 10 ianuarie. Să nu încercăm să găsim ţap ispăşitor. Eu aş merge pe ideea continuităţii, cunoaste campionatul românesc, pe mine, pe Gigi etc. Eu n-aş fi sub nici o formă de acord cu plecarea lui Bilaşco.

O echipă nu trebuie să stea doar la mîna unui jucător. Eu le-am spus că trebuie să apară cît mai mulţi jucători pe lista marcatorilor. De la mijlocaşii laterali şi centrali vreau mai mult, apar rar ca marcatori.  Tănase, Nicoliţă, Szekely marchează destul de rar. Stancu a tot înscris, trebuie să profităm de Bilaşco, de Kapetanos.

Surdu e un jucător de echipă, bun la toate.

Wesley de la Vaslui s-ar adapta la jocul nostru. Sînt sigur de asta. Am mai vorbit cu domnul Porumboiu de multe ori, dar nu despre acest subiect", a spus Lăcătuş la GSP TV PLUS.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
mamaya
mamaya  •  19 Decembrie 2010, 22:36

BRAVO FETELE...iar vb lacatus?...despre ce? despre cele 3 minute promitatoare din meciul cu tg.mures? ha ha ha...macar azi trebuia sa dispareti din pagina...dragi ziaristi,probabil va pare rau ca am castigat bronzul, ca aveati niste stiri incendiare despre bujia lui tanase,tacticile lui lacatus sau transferul lui bogdan "thunderstuck" stancu la sheriff tiraspol...hahaha

davidero
davidero  •  19 Decembrie 2010, 22:11
Postat de claudiano pe 19 Decembrie 2010, 20:31

ma fratilor mai lasatine cu steaua asta ca inebuniti lumea de cap...mai importanta e nationala de hambal a romaniei

@claudiano ,asta e un sport nou : hambal ?? Apropo ,cine joaca in nationala de "hambal" ??

liviuemil
liviuemil  •  19 Decembrie 2010, 22:08

Mai lasa-l naibii pe Wesley.Chiar toti trebuie sa treaca si pe la Steaua?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează