FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Trebuie să scoatem maximum din jocurile noastre!"

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Antrenorul Vasluiului, Marius Lăcătuş, a declarat că întîlnirea cu Gloria Bistriţa, de duminică, de la ora 16:00, trebuie tratată cu maximă seriozitate, chiar dacă situaţia din clasament este în favoarea formaţiei vasluiene. “La prima vedere ar părea un joc uşor pentru noi. Dar cred că acest lucru va depinde în mare măsură de modul cum vom evolua noi, de concentrarea jucătorilor la miza jocului. Nu va fi deloc un joc uşor. Ar putea deveni uşor, dacă vor juca la capacitate maximă. Gloria vine după o perioadă bună, este o echipă harnică, disciplinată, care ştie să profite în fazele de atac.

Să nu le oferim şansa să profite de aceste aspecte. Avem nevoie de un rezultat pozitiv, fiindcă urmează o perioadă de jocuri grele. Fiind primul joc din această serie de patru jocuri în două săptămîni de zile, abordăm cu optimism partida cu Bistriţa, pe care dorim să o cîştigăm. Nu cred că ne putem permite să tratăm un joc cu neseriozitate. Trebuie să scoatem maxim din jocurile noastre”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul nu se teme de brazilianul Moraes, cel mai în formă jucător din echipa lui Şumudică: “Rămîne de văzut de modul cum va fi marcat. Dacă nu-i vom da posibilitatea să joace, nu avem de ce ne teme”.

“Fiara” a dorit să-i răspundă şi finanţatorului Adrian Porumboiu, nemulţumit că Vasluiul pierde puncte cu prea mare uşurinţă. “Domnul Porumboiu este patronul echipei şi are părerea dînsului. Ascult părerea fiecăruia, însă eu sunt cel care răspund de situaţia de la echipă. Dacă dînsul s-a declarat nemulţumit, nu cred că ar avea motive. Braşovul este o echipă care cu greu cedează puncte acasă”, a precizat tehnicianul galben-verzilor.

Lăcătuş a mai spus că actualul sezon este cel mai disputat din ultimii ani şi crede că titlul se va juca pînă în ultima etapă. “Este un campionat echilibrat. Se vede asta prin rezultatele din fiecare etapă. De fiecare dată apar surprize. Cel mai elocvent exemplu este Ceahlăul. Echipa care va şti să profite de joc, de puncte, care să ştie să gestioneze această luptă p\nă la capăt, va ieşi \nvingătoare”, a încheiat “Fiara”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  13 Martie 2010, 23:10
Postat de pe 13 Martie 2010, 21:47

ba ia ciocu mic fraiere losser ce tot vb acolo vasluiul e cel mai tare si nu te mai baca in seama RATATULE

toti ametitii cu narile prafuite comenteaza aici!!! FUGITI!!!!:))))) FORTZA VASLUI!!! EVENTUL LA VASLUI!!! PRONOSTIC PT MAINE: VASLUI 4- BISTRITA 1. VASLUI PE LOCUL 3 IN ETAPA 21!! RESPEKT

 •  13 Martie 2010, 21:47
Postat de haivasluiuhai pe 13 Martie 2010, 17:44

FARTILOR !!! EXFOTBALISTUL STELIST POZEAZA IN ANTRENOR LA VASLUI, DAR EL E VARZA!!! TREBUIE SA IA APA IN GURA, CA FACE PRAF CAND VORBESTE!!!DUTE cACATUS LA PASCUT CU OILE LUI BEHHEHEHECALI!! FORTZA VASLUI!! EVENTUL LA VASLUI!!! RESPEKT

ba ia ciocu mic fraiere losser ce tot vb acolo vasluiul e cel mai tare si nu te mai baca in seama RATATULE

haivasluiuhai
haivasluiuhai  •  13 Martie 2010, 18:50
Postat de pe 13 Martie 2010, 18:04

Tari mai sunteti.Spunetii intai patronului sa rezolve problemele financiare cu jucatorii si apoi va luati de antrenor.Ieri Inter a luat 3 de la Catania,iar surprize sunt multe.Asteptati sfarsitul campionatului,fr.ieri.lor si apoi spuneti ce aveti de spus,ca asa se face intr-o lume civilizata.Romanul nu prea rabdare,asta e problema la noi.

PETRE STELISTU-fru stratule iarasi faci comentarii depaite la adresa vasluienilor?!! te ai spalat pe dinti inainte sa te apuci de comentariu?!!:)) din mediul rural, de acolo de unde expui tu ideile tale cariate, FA UN BINE SOCIETATII SI ARUNCATE IN CAP DE UNDEVA DE LA MARE INALTIME, NUMAI DACA AVETI ASA CEVA ACOLO!!!:)) EVENTUL LA VASLUI!!! RESPEKT

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close