FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lăcătuş, umilit în acte! » Oficial, antrenorul Stelei cîştigă de peste 10 ori mai puţin decît adversarul său direct de diseară

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2010 00:00

Şefii FRF au fost şocaţi cînd au văzut zilele trecute contractul de antrenor al "Fiarei": are 8.000 de lei pe lună. Ionuţ Badea cîştigă 20.000 de euro lunar.

Nu numai declaraţiile lui Gigi Becali din ultima vreme au avut darul să-l pună într-o postură jenantă pe Marius Lăcătuş. Fostul număr 7 din Ghencea s-a aflat într-o situaţie înjositoare atunci cînd contractul său cu Steaua a fost văzut de conducătorii FRF, toate înţelegerile scrise ale tehnicienilor din Liga 1 ajungînd la Şcoala de Antrenori de la Casa Fotbalului.

Peste 200.000 de euro "la negru"?
De ce e contractul lui Lăcătuş umilitor? Pentru că suma care apare în el şi care reprezintă salariul lunar cu care el e remunerat se ridică la 8.000 de lei, adică sub 2.000 de euro. În momentul în care s-a înţeles cu Becali, cei doi au bătut palma pentru un salariu de 250.000 de euro pe an. De aici, rezultă că diferenţa pînă la acest prag salarial, faţă de cel trecut în acte, îi e achitată, foarte probabil, "la negru".

Chiuveta şi mia de euro
De fapt, Gigi a şi lăsat să se înţeleagă cum îi achită salariul lui Lăcătuş: "Să nu mai fie supărat Marius pe ceea ce zic eu. Mai vine pe la mine, mai ia nişte bani, iar dimineaţa cînd se trezeşte, găseşte încă 1.000 de euro pe chiuvetă. El se spală pe faţă dimineaţa şi apoi ia 1.000 de euro, iar eu mă spăl pe faţă şi mă trezesc pe locul 8". Apropiaţii celor doi explică şi cum ia, practic, Lăcătuş mare parte din salariu: "E chemat din cînd în cînd, nu la o dată fixă a lunii, la palat şi primeşte bani cash, cu care pleacă în buzunar".

Pentru ca umilinţa lui Lăcătuş să fie şi mai mare, cel cu care se va duela diseară în meciul Steaua - U Cluj, Ionuţ Badea, are tot salariul specificat în contractul semnat recent cu "şepcile roşii". Badea are 20.000 de euro lunar în acte, de mai bine de 10 ori peste Lăcătuş!

21-4 e raportul dintre Lăcătuş şi Badea în privinţa trofeelor cîştigate ca jucători

"Contractul lui Lăcătuş e cam unicat. E incredibil că are doar 8.000 de lei ca salariu. Practic, Marius, dacă va fi dat afară şi nu şi-a luat salariu de cîteva luni, n-are nici un act la mînă prin care să solicite să-i fie achitate datoriile"
Oficial FRF

"De ce să trecem toţi banii în acte? Ce vor unii, să mărim capitalul social, să trecem pe profit şi să plătim impozit 32 la sută la stat şi să ajungem să dăm faliment, nu?! Uite că nu sînt fraier şi n-o să fiu nici în continuare"
Gigi Becali, patron Steaua

2013 e anul în care expiră actualul contract pe care Lăcătuş l-a semnat cu Steaua în septembrie 2010

N-are nici clauză de reziliere

Pe lîngă faptul că nu deţine un contract clar, în care întreaga sumă pentru care a bătut palma cu Gigi Becali să-i fie specificată în acte, Lăcătuş nu şi-a negociat nici o eventuală despăgubire dacă va fi dat afară. "Marius mi-a zis aşa: <Gigi, eu nu voi pleca pînă la vară. Dacă vrei să ne despărţim, mă chemi, îmi zici în faţă şi gata, nu e nici o problemă>", a explicat Becali.

Şi Bergodi a luat bani fără acte
Strategia lui Gigi Becali de a achita sume mari angajaţilor fără acte s-a întors împotriva lui în vara lui 2009. Atunci, i-a dat 200.000 de euro, ca primă de instalare, lui Cristiano Bergodi. După ce l-a dat afară pe italian, acesta n-a mai recunoscut că a încasat acea sumă şi i-a solicitat patronului să-i achite tot salariul pe anul în curs, 200.000 de euro, aşa cum prevedea contractul.

Gigi cheltuieşte aproape 400.000 de euro cu şefii

Nume    Funcţie    Salariu anual (euro)
Mihai Stoica    Manager general    120.000
Valeriu Argăseală    Preşedinte    78.000
Iulian Ghiorghişor    Director economic    78.000
Helmuth Duckadam    Preşedinte de imagine    60.000
Narcis Răducan    Director sportiv    48.000
TOTAL    384.000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
rocco64ro
rocco64ro  •  06 Decembrie 2010, 19:12

1.Cand a negociat, stia ceea ce negociaza(termeni,conditii), asa ca nu il mai vaitati pe d-l Lacatus.( asta daca este adevarat) 2.Armanii nu-s oamneni prosti.

dyers_eve
dyers_eve  •  06 Decembrie 2010, 16:22

Umilit pe naiba ! Ce, el nu stie cat scrie in contract? Daca accepta, e problema lui. Sta la mana lu' Jijel, isi merita soarta.

maxdy
maxdy  •  06 Decembrie 2010, 16:03

mihnea80 Comentarii: 218 Trimite-i mesaj Profil 06.12.2010, 13:24 | RAPORTEAZA ABUZ | CITEAZA #64 in acte nu mi se pare umilit, mai mare umilinta e REALITATEA. Cum vine aia ca merge lunar la palat sa-i mai dea Gigi niste bani? oare tot stufful Stelei e pus in situatia asta jenanta? parca si vizualizez scena: Gigi pe fotoliu, cu un teanc de bancnote aruncand fara-numar, fara-numar, in timp ce Laca&co, cu capul plecat, stau si le aduna. Naspa cu un asemenea patron! bun comentariu

Vezi toate comentariile (58)
Comentează