FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lăcătuş: "Vasluiul nu stă doar în Wesley!"

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş spune că nu el este cel care trebuie să rezolve conflictul dintre atacantul Wesley Lopes şi conducerea clubului. "Doar de el depinde dacă va reveni şi apoi de conducerea clubului. Este un lucru care mă depăşeşte! Eu sînt antrenorul echipei şi  dacă va mai fi vreun jucător care va avea ieşiri necontrolate, va păţi acelaşi lucru ca Wesley!

Wesley este un jucător împortant pentru echipă, dar prezenţa lui nu garantează atingerea obiectivului. Pot să îndeplinesc obiectivele şi cu lotul pe care îl am la dispoziţie în acest moment, deoarece echipa nu stă doar într-un singur jucător. Atunci cînd alcătuiesc primul 11 vreau să scot maximum de la fiecare jucător", a spus "Fiara".

Tehnicianul i-a trimis la "satelit" pe Puia, Balaur şi pe Akakpo pentru a evolua acolo, mai ales că aceştia nu intrau în vederile sale pentru meciul cu Pandurii.

Atacantul brazilian Wesley Lopes a fost trimis la echipa a doua din cauza indisciplinei, după ce a refuzat să intre în meciul cu Gaz Metan deoarece conducerea nu a dorit să-i mărească contractul. Brazilianul s-a antrenat cu puştii de la "satelit", dar nu a jucat azi în partida acestora din Liga a III-a cu CMS Focşani. Wesley a urmărit meciul din tribună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
seretlek
seretlek  •  27 Februarie 2010, 01:47

defapt...cam sta.wesley e baza..

werder_fan
werder_fan  •  26 Februarie 2010, 16:03

incepe sa-si puna amprenta lacatus.

kily
kily  •  26 Februarie 2010, 15:54

A facut "ortopedul"...ordine si la Vaslui! Numai 3 fugiti si doi exclusi?! Lacatus poate mai mult, veti vedea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează