FOTBAL  »  LIGA 1  »  DERBY-UL MOLDOVEI

Lăcătuş: "Vreau să bat Iaşiul!"

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Marius Lăcătuş a aflat că jocul cu Poli Iaşi este unul special pentru fanii Vasluiului şi vrea să învingă în Copu pentru a le face o bucurie suporterilor. “Ştiu ce înseamnă un joc de acest gen. Am mai trăit şi la Arad rivalitatea dintre UTA şi Timişoara. De aceea, ne dorim să ne mobilizăm şi mai mult, pentru a aduce o bucurie suporterilor noştri şi pentru a face uitată partida ruşinoasă cu Bistriţa”, a declarat Marius Lăcătuş, care îşi doreşte şi o împăcare cu fanii, după ce aceştia i-au cerut demisia, nemulţumiţi de evoluţia galben-verzilor în partida cu Gloria Bistriţa.

 “Nu sînt supărat pe ei. Fiecare dintre noi poate să strige ce vrea, însă trebuie să admitem şi aceste momente, mai puţin plăcute. Important e că trebuie să înţeleagă faptul că echipa trebuie susţinută, indiferent de cine este pe teren sau pe bancă. Poate sîntem trecători prin Vaslui, însă această echipă are nevoie de sprijinul moral al fanilor. La bine toată lumea e neam cu mine, la greu e mai rău”, a completat “Fiara”.

Tehnicianul vasluienilor recunoaşte că meciul din Copou este unul dificil, întîlnind o echipă cu un start de retur destul de bun. “Avem posibilitatea ca după o înfrîngere să încercăm să adunăm punctele pierdute, să spălăm din ruşine, atît ca evoluţie, cît şi ca rezultat. Mă aştept la o reacţie pozitivă din partea jucătorilor. Sînt sigur că putem spera la un rezultat pozitiv. Nu este deloc uşor, ţinănd cont de rezultatele Iaşului. E o echipă agresivă, harnică. Are jucători cu reale calităţi tehnice, de care trebuie să ţinem cont”, a mai subliniat Lăcătuş. "Vreau să bat Iaşiul"

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (4)
 •  18 Martie 2010, 01:37

la cum au jucat cu Brasov si Bistrita sunt dezamagit total....parka a disparut ,,echipa",pierzi si maine si poti face valiza ce preatentii sa mai fie apoi la Rapid/Timisoara si tot asa..........

 •  17 Martie 2010, 17:57

okey..daca bati..ne mai gandim!:p

 •  17 Martie 2010, 16:55

hai ma va e frica de tzaranii de la iasi 3-0 le dam scor de neprezentare....is varza din toate pct de vedere si suporteri si echipa....la gunoi cu ei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close