FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lacina Traore poate reveni în Liga 1! Care e condiția pentru ca transferul să se facă

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 18:49

CFR Cluj l-a schimbat pe Edi Iordănescu și acum pregătește o nouă mutare. De această dată e vorba despre un transfer.

Clujenii au pus ochii pe Lacina Traore, fotbalist care în acest moment este liber de contract, deci poate ajunge gratis la formația lui Conceicao. Președintele Iuliu Mureșan a dat de înțeles că acest transfer s-ar realiza doar în cazul în care CFR o va elimina pe Malmo, miercuri, ora 20:15, Digi, Telekom, Look și liveTEXT GSP.RO. 

"Nu ştiu dacă îl aducem. Să vedem ce se întâmplă în meciul de mâine. Vom lua decizii, dar numai după ce vedem ce se va întâmpla mâine", a declarat Iuliu Mureșan pentru Pro Sport.

Lacina Traore (28 de ani) a ajuns la Cluj pentru prima dată în urmă cu 10 ani, în 2011 a devenit cel mai scump transfer al ardelenilor. A plecat la Kuban în schimbul a 6 milioane de euro.

După un singur an acolo a fost cumpărat de Anji în schimbul a 18 milioane de euro. În doi ani a făcut pasul la AS Monaco, formație care a plătit 10 milioane de euro în schimbul ivorianului. Jucătorul a mai evoluat în cariera sa la cluburi precum Everton, ȚSKA Moscova, Sporting Gijon și Amiens.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 August 2018, 11:23

Balde si Urko Vera unde au disparut?

10209355191619210
Dani Dany  •  31 Iulie 2018, 23:58

Eu l as aduce pe toto tamuz. Cel mai bun atacant care a jucat in romania. Si e si liber...

sibelius
sibelius  •  31 Iulie 2018, 21:35
Postat de cluj_cluj pe 31 Iulie 2018, 19:57

Cum sa scrie mai mult? Eu cred ca astia de la jijisepeu crapa de ciuda ca trebuie sa scrie atata. Pana si ziare.com au dat stirea mai repede. Asta nu e gazeta decsporg, ***.

Ibrahima Balde sa fie sanatos.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează