FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Lajos Sătmăreanu îi va enerva pe ultrașii de la CSA Steaua: „Mă doare că FCSB nu e pe primul loc!”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 10:22

Lajos Sătmăreanu, 75 de ani, fost fundaș la Steaua și actual antrenor la Centrul de Copii și Juniori de la CSA Steaua, a vorbit despre FCSB și Dinamo.

Mă doare când văd că FCSB nu reușește să se apropie de primul loc. Suntem acum în tabere, dar tot cu ei merg. A rămas în sufletul meu. Am jucat 10 ani la Steaua, sângele apă nu se face.

Mi-ar părea rău să aud și că Dinamo, rivala noastră tradițională, ar retrograda. Ar fi ciudat ca în Liga 1 să nu mai fie Dinamo”, a declarat Lajos Sătmăreanu pentru Libertatea. 

367191 lajos satmareanu 1080446323
FOTO: Lajos Sătmăreanu

Citește și:

CSA vs FCSB // Scandal la tribunal cu Talpan, în procesul palmaresului istoric al Stelei » Amendă pentru juristul CSA, care s-a opus depunerii noilor acte

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lucghencea
lucghencea  •  22 Februarie 2019, 04:15

Ianuarie 2003 .

lucghencea
lucghencea  •  22 Februarie 2019, 04:14

Clubul STEAUA Bucuresti a fost retrogradat indirect din ianuarie 2002 prin neinscrierea echipei STEAUA Bucuresti in retur odata cu lichidarea de facto a asociatiei F.C. STEAUA de persoanele care au capusat clubul STEAUA si Ghencea un numar prea mare de ani . Opinia d-lui Satmareanu este una strict personala si daca vrea poate sa tina si cu Dinamo Bucuresti , cine-l opreste , si nu pot decat sa reamintesc ca la STEAUA au jucat foarte multi jucatori de clasa care au jucat bine si au dat totul pentru STEAUA dar asta nu inseamanca ca au fost si suporteri Stelisti dupa retragerea din activitate , iar exemple sunt nenumarate . Stelistii nu sunt suporteri fecesebisti iar suporteri fecesebisti nu sunt Stelisti fiindca nu au nicio legatura cu STEAUA Bucuresti nici din trecut si nici in prezent si mai mult decat atat ii injura din plin si pe Lacatus si pe Stoica , Unicul Capitan STEAUA sportivi care au mai multe performante si trofee decat tot clubul de la periferie in toata istoria lui din 2014 (2003-2014 e perioada de furt identitar) incoace .

alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Februarie 2019, 17:01

Eu sunt stelist. fosta "STEAUA Bucuresti",actuala FCSB n-a retrogradat niciodata din LIGA 1 in Liga a 4a din 1947 pana in prezent. Cine sustine acest lucru,minte.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează