FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

VIDEO + FOTO Au prezentat proiectul pentru sezonul următor de Liga 1 » Antrenorul a semnat până în 2022: „Mă bucur să anunț această colaborare”

Laszlo Balint (42 de ani) a semnat un nou contract cu UTA, valabil până în vara anului 2022. +6   FOTO
Laszlo Balint (42 de ani) a semnat un nou contract cu UTA, valabil până în vara anului 2022.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 18:43 / Actualizat luni, 17 mai 2021 19:37

Antrenorul Laszlo Balint (42 de ani) a semnat un nou contract cu UTA, valabil până în vara anului 2022. 

Laszlo Balint a fost artizanul promovării celor de la UTA. Antrenorul și-a îndeplinit obiectivul și în această stagiune, rămânerea pe prima scenă, și a fost răsplătit cu un nou contract. Balint le-a promis suporterilor că anul viitor, cu ei în tribune, performanțele vor fi mai importante. 

Laszlo Balint, contract nou cu UTA

„Este un moment care, pentru mine, e o satisfacție destul de mare. Suntem la finalul unui sezon lung, greu, foarte dificil, plin de provocări. Am spus-o, provocări care, de multe ori, s-au transformat în adevărate dificultăți. Munca noastră a fost una corectă, cu plusuri și minusuri. 

Mă bucur tare mult că suntem în fața dumneavoastră să anunțăm prelungirea acestei colaborări. Au fost doi ani benefici, am cunoscut satisfacții, am căpătat experiență. Toate aceste provocări, pentru mine, au însemnat un plus mare de experiență”, a spus Balint, într-o conferință de presă. 

+2 FOTO

Bogdan Apostu, alături de Laszlo Balint

Impresarul Bogdan Apostu, un apropiat al lui Balint, a salutat decizia luată de UTA și a transmis un mesaj către contestatari.

„Am început ca doi nebuni un proiect ambiţios la un club pe care l-am slujit cu dragoste ani în şir. Ne-am bătut cu milioane de euro aruncate de cluburi cu ştaif, am trecut împreună peste greutăţi şi încercări. Iar vârful icebergului a fost promovarea. Mulţi dădeau UTA victima sigură. În Liga1. Unii îi credeau retrogradaţi până să îi vadă jucând. 

Azi, după ce am închis gura multora, decidem să mergem mai departe. Iar la cum îl cunosc eu pe Gyuszi Balint sunt convins că acest mai departe înseamnă şi obligă la performanţă. UTA continuă cu Balint şi în sezonul următor de Liga1!”, a scris Apostu, pe Facebook. 

VIDEO Laszlo Balint, conferință de presă după semnarea noului contract

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Dinamo, pregătită de transferul celui mai bun jucător: „Trebuie să plece”

Eduard Novak amână revenirea fanilor pe stadioane: „Acceptăm doar acest gen de meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
publicer
publicer  •  18 Mai 2021, 03:05

Bine mister)))) credeam ca pleci la Sgefield Friday))) mi ar fi fost dor de declaratiile tale care te au facut celebru! Vorba multa si mesaj putin in vorbele aruncate de tine. Celebra vorba lansata de tine "meritam un egal" e deja consacrata)) sa ti iei si drepturi de autor pe ea... sa speram ca anul asta vedem si ceva fotbal ca tare imi e teama ca odata cu venirea publicului sa auzim si celebra scandare demisia mai ales la jocurile de acasa unde ai scris istorie. Afara te a tinut norocul la maxim cu goluri in min 94. Sa vedem ce fotbal produci anul ce vine dar tare mi e teama ca te alearga aia pe calea ferata la ce joaca ai tai. Publicul aradean merita mai mult decit ce oferi tu e clar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează