FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Probleme pentru antrenor: a ieșit pozitiv la un test rapid pentru coronavirus » E în izolare și nu va sta pe bancă în Cupa României

FOTO: Alexandra Fechete +34   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 16:33 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 16:41

Laszlo Balint (41 de ani), antrenorul de la UTA, a avut un rezultat pozitiv la testele rapide pentru coronavirus și nu va sta pe bancă la meciul cu U Cluj, din sferturile Cupei României, programat miercuri, de la ora 17:15.

Azi, într-o conferință de presă, Alexandru Meszar, managerul arădenilor, a spus că antrenorul a fost depistat pozitiv la testele rapide și că s-a izolat. În plus, și mijlocașul Sorin Bustea (26 de ani) se află în aceeași situație.

„Antrenorul principal al echipei a avut mici simptome. Am efectuat teste rapide și au ieșit pozitive. Am făcut și teste PCR, iar în această seară vom avea rezultatul. Dar, din acel moment, antrenorul a intrat în izolare. 

Am făcut teste rapide la întregul loc și un jucător e suspect, Bustea. Și el va primi rezultatul testului PCR diseară, dar se află în izolare. Echipa va pleca la Cluj fără nicio problemă”, a spus Alexandru Meszar .

VIDEO Laszlo Balint: „Lipsa fanilor e o problemă pentru UTA, care are suporteri minunați, unici în România”

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj, transfer din Liga 1 în ultima zi de mercato! Edi Iordănescu a adus un jucător de la UTA + Mihai Bordeianu, prezentat oficial

LPF vrea revenirea fanilor pe stadioane! Planul pus la cale de Ligă: ce trebuie să facă echipele și fanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ioan1964
ioan1964  •  09 Februarie 2021, 17:13

VOM FI IARASI CE-AM FOST SI MAI MULT DACAT ATAT! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA!

ioan1964
ioan1964  •  09 Februarie 2021, 17:10

UTA,UTA,UTA1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează