FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

„Vreau să felicit galeria FCSB!” » Patronul lui Sepsi a scăpat de marea temere: „Lucrurile revin la normal”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit după remiza echipei sale cu FCSB, 1-1 +40   FOTO
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit după remiza echipei sale cu FCSB, 1-1

Articol de - Publicat marti, 24 august 2021 11:47 / Actualizat marti, 24 august 2021 13:02

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit după remiza echipei sale cu FCSB, 1-1, la București, iar în fața jurnaliștilor, după meci, a ținut să mulțumească galeriei gazdelor. 

Pentru Sepsi ultimele deplasări în Capitală au fost cu probleme, cu scandări xenofobe din partea galeriilor, ceea ce nu s-a întâmplat aseară, motiv pentru care patronul lui Sepsi a mulțumit fanilor și conducerii FCSB-ului. 

„Aș vrea să felicit galeria FCSB. Care și-a susținut galeria foarte corect timp de 95 de minute. Iată că se poate și așa, fără să urli despre adversari. Îi felicit! Ne-a fost teamă de scandări xenofobe. S-a tot întâmplat contra FCSB-ului. Iată că n-a fost cazul acum. Lucrurile revin la normal, pentru secolul XXI. Mulțumesc galeriei și conducerii FCSB-ului, pentru că au avut cu siguranță un cuvând de spus”, a zis Dioszegi. 

Laszlo Dioszegi: „Nu suntem prieteni nici cu CFR Cluj!”

După interviu, patronul lui Sepsi a intrat într-un dialog cu unul dintre fanii FCSB-ului. Nervos, suporterul a ținut să-i atragă atenția lui Dioszegi cu privire la rezultatele lui Sepsi cu CFR, covăsnenii având o singură victorie, chiar în play-off-ul trecut. Finanțatorul oaspeților a dat asigurări că Sepsi nu se va da la o parte în meciul contra ardelenilor, deși de la București au venit de multe ori săgeți în acest sens. 

„Nici cu CFR nu suntem prieteni. Din păcate am pierdut mereu 0-1. Așa se vede de la depărtare, dar să fiți siguri că vom juca la fel și cu ei. O să vedeți”, a zis Laszlo Dioszegi, la final, când tonul discuției devenise prietenos.

Feșnic, eroare în FCSB - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să fie eliminat”

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, susține că Ovidiu Popescu, mijlocașul central al vicecampioanei, trebuia eliminat în repriza a doua. Este vorba despre faza din minutul 66, când Nicolae Păun a obținut penalty-ul ratat ulterior de Bogdan Mitrea. Lent, Ov. Popescu a șutat direct în adversarul său (foto). Feșnic a dictat, în mod corect, lovitură de la 11 metri, dar nu i-a acordat niciun cartonaș jucătorului în roș-albaștru.

Trebuia o măsură disciplinară, adică galben. În loc să dea în minge, dă în piciorul adversarului”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

FOTO Cele mai tari cadre din meciul FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

+36 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

S-a întors MM » Imagini în premieră: cum s-a comportat managerul în timpul meciului cu Sepsi și ce a făcut la final

A luat 4! Fotbalistul care a dezamăgit crunt la debutul lui Edi Iordănescu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
3936230246456467
Sandor Nagy  •  24 August 2021, 14:39

Faptul ca se cinta ín lb maghiara nu inseamna ca sint contra romaniilor,,, va asigur ca cel putin la Sfintu nu se aud scandari rasiste,,,ám fii amendati drastic,,,,nu crezi????ám fost prezent bőr arena nationala,,, cum spunea si dl Diószegi,,,nam auzit scandari nesportive,,,,,cea era de asteptat,,,,deci,,, respect prntru cei 7000 de suporteri prezenti,,,,

106467374887804
Adrian Adi  •  24 August 2021, 13:12

Dar pe teritoriul romanesc covasna si harghita cand se va canta fara scandari anti romanesti si separatiste?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează