FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

„Poliția ne-a trimis dovada” » Laszlo Dioszegi îl dă afară de la Sepsi: „Nu tolerăm așa ceva! Reziliem”

Laszlo Dioszegi/ foto: Imago Images
Laszlo Dioszegi/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 15:03 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 15:25

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunțat că a primit azi, 27 decembrie, dovada clară de la poliție că Francisco Junior (31 de ani), mijlocașul echipei, a condus băut. Conducătorul echipei din Covasna vrea să îi rezilieze contractul jucătorului.

Dioszegi declara la finalul lui octombrie, când echipa era în criză de rezultate, că un jucător a fost prins băut la volan, în toiul nopții. Atunci, patronul lui Sepsi nu i-a rostit numele, însă GSP a informat că acesta este Francisco Junior, mijlocaș adus în 2022.

Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!
EVENIMENTE
Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!

Dioszegi: „Tocmai am primit dovada de la poliție, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut”

„Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de-ai noștri. Tocmai am primit dovada de la poliție, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut. Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu toleram așa ceva.

Iar acum, după ce am primit și dovada clară de la poliție, dorim să reziliem contractul cu Junior. Sper să înțeleagă și să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya. 

Dacă nu înțelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluție de rupere a contractului cu el. A fost prins conducând la volan după ora 1 noaptea. Vă repet: nu acceptam așa ceva la Sepsi, iar noi vrem să reziliem contractul cu acest fotbalist”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

Junior a jucat doar 6 meciuri în acest sezon de Superliga. La finalul lunii octombrie, de când fost prins beat la volan prin Sf. Gheorghe, el nu a mai apărut în lotul lui Sepsi. În acel moment al sezonului, clubul covăsnean avea 6 înfrângeri la rând, iar Ciobotariu era antrenorul echipei.

Între timp, Sepsi l-a înlocuit pe „Ciobi” cu Bernd Storck și a ajuns pe locul 5.

„Poliția ne-a trimis dovada” » Laszlo Dioszegi îl dă afară de la Sepsi: „Nu tolerăm așa ceva! Reziliem”
Francisco Junior / foto: Imago Images

VIDEO. Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie! Asta ar însemna să nu mai fiu. Nu poți renunța la ceva ce iubești”

Citește și:

Bad Boys » Ei încalcă cel mai des regulamentul în Liga 1
BILANȚ
Bad Boys » Ei încalcă cel mai des regulamentul în Liga 1
Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro
TRANSFER
Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
raf1946
raf1946  •  28 Decembrie 2023, 08:55
Postat de rlr81 pe 27 Decembrie 2023, 20:49

Mi se pare un abuz din partea politiei sa dea filmarea unei persoane fizice ...prin acesasta actiune ii creeaza prejudicii ... e ca si cum eu sau oricare dintre voi mergem la politie si cerem o filmare .

Dovada că a fost prins băut la volan nu înseamnă că a primit o filmare. Clubul și nu o persoană fizică a primit copii după hârtiile întocmite de politie și dacă a fost dus la spital pentru recoltare de probe atunci și de acolo s-au primit hârtii care atestă că fotbalistul era băut când conducea. Și orice firmă care se respectă poate desface contractul de muncă oricărui angajat dacă prin conduita acestuia prejudiciază imaginea acesteia.

Kuba.nr1
Kuba.nr1  •  28 Decembrie 2023, 07:40
Postat de IoNumaZic pe 27 Decembrie 2023, 18:57

Mno,..cam asa s-o suparat si Chelsea pe Mutu...si dup-aia le-o parut rau. Numa' zic...

Le-o parut lui Mutu...pt ca au urmat cele mai bune 5ani in istoria lui Chelsea. Cu palmaresele alea in CV poate antrena undeva in vest

gigimarga2
gigimarga2  •  28 Decembrie 2023, 05:31

Daca l învată cineva pe Fracesco ăla sa dea politia în judecata pe GDPR sa vezi ce *** și iau ăia din poliția Sf Gheorghe . Dioszeghi asta i a cam bagat in rahaaaaan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează