FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - SEPSI 0-1

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a răbufnit în presa din Ungaria după gesturile inadmisibile ale ultrașilor: „Ar trebui să existe un moment zero! Felicitări arbitrului, n-a tolerat xenofobia”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 09:48

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit în presa din Ungaria despre incidentele xenofobe de la partida cu Petrolul din Cupa României, 1-0, când fanii „găzarilor” au folosit insulte revoltătoare la adresa fotbaliștilor covăsneni. 

„În sfârşit, a existat atât de mult curaj la un arbitru încât nu a tolerat xenofobia şi a oferit astfel un exemplu pentru alţii. A fost o decizie foarte utilă şi suntem fericiţi pentru asta, deoarece rasismul nu are loc pe terenul de fotbal.

 (...) Ar trebui să existe un moment zero şi apoi cluburile să stea de vorbă cu fanii lor”, a declarat Dioszegi, potrivit site-ului nemzetispor.hu.

Scandările xenofobe au blocat meciul

Finalul partidei de la Ploiești a fost unul tensionat. „Centralul” Iulian Călin a oprit jocul aproape zece minute când se scurseseră deja 88 de minute din timpul regulamentar, motivul fiind repetatele scandări xenofobe din partea fanilor Petrolului. 

Arbitrul argeșean a trimis jucătorii la vestiare, le-a pus în vedere organizatorilor că va opri definitiv meciul dacă va continua atitudinea suporterilor prahoveni. Până la urmă, a dus jocul la bun sfârșit.

Vezi și: 

Derby de România pe „Oblemenco”? :O Presiune pe FRF să schimbe gazda finalei Cupei României, după ce Dinamo și FCSB s-au calificat în semifinale

VIDEO Încă un stadion nou în Liga 1! Imagini spectaculoase de la Sf. Gheorghe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
828308747258937
Aurel Arsenal  •  06 Martie 2020, 20:03
Postat de mdg1 pe 06 Martie 2020, 18:03

Dacă asta ai reținut tu din tot ce am zis***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  06 Martie 2020, 19:24
Postat de Aurel Arsenal pe 06 Martie 2020, 17:41

Români sunt prea blanzi față de obrazniciile maghiarilor față de poporul nostru,am argumente destule,dar nu am chef și nici placerea sa le expun,sunt sigur că în Serbia sau in alte țări cu minorități de etnie maghiară nu au tupeul care îl au față de români și apropo,scandand ria ria Hungaria în propria ta țară mi se pare mult mai grav decât toate xenofibiile românilor.

Tu nu esti bland, esti prost.Sa nu spun ca esti si sovin si xenofob.Habar nu ai despre ce vorbesti.Nu poti avea argumente.Nu ai nimic.

mdg1
mdg1  •  06 Martie 2020, 18:03
Postat de adriann_ pe 06 Martie 2020, 13:29

Lasa-ne ma cu aberatiile tale de hipster prafuit, gen waze cu trafic live (ahahahahahahahah) etc. Statiile sunt o oroare pentru ca tot felul de tarani vorbesc toate *** la ele, e ca si cum ai intra intr-un bar in care chefuiesc soferi de basculanta beti crita, dar tehnic vorbind diferenta fata de waze samd e uriasa.

Dacă asta ai reținut tu din tot ce am zis***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează