FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Patronul lui Sepsi condamnă o echipă la retrogradare: „Anul ăsta nu mai reușește miracolul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 11:55 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 12:11

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, crede că CS Mioveni va retrograda la capătul acestui sezon. Argeșenii sunt ultimii în Liga 1, cu doar 8 puncte.

Clasamentul în Liga 1 în acest punct al sezonului este extrem de stâns. Între FCSB, echipa de pe locul 6, primul de play-off, și penultima formație, U Cluj, sunt doar 6 puncte!

Ca atare, Laszlo Dioszegi consideră că toate echipele, cu excepția celor de la CS Mioveni, au șanse chiar să prindă play-off-ul. Pe argeșeni nu îi vede cu ochi buni.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Laszlo Dioszegi o „condamnă” pe CS Mioveni la retrogradare

„Nimic nu e concretizat momentan, nici play-off-ul... în afară de Mioveni, care spun că anul ăsta nu va reuși miracolul, toate echipele au șanse inclusiv la play-off.

E un campionat frumos pentru spectatorii neutri, e interesant. Nimeni nu poate sta liniștit, cu gândul că nu poate avea probleme. Uite, după 3-4 meciuri mai rele poți fi la retrogradare”, a afirmat Dioszegi la Pro Arena.

CS Mioveni a adunat doar 8 puncte în primele 15 meciuri: o victorie, 5 egaluri și 9 eșecuri. Victoria a venit chiar cu Sepsi OSK, 1-0 la Sf. Gheorghe pe 2 septembrie!

Anul trecut, primul după revenirea lor în Liga 1, argeșenii s-au clasat pe 12, prima poziție deasupra locurilor de baraj.

Mai multe știri din Liga 1: 

L-a criticat pe Olaru, apoi a fost pus la punct de MM Stoica: „Analist și miștocar”

FCSB a apelat la ajutorul CFR-ului: „Ne-au solicitat și ne-am dat acceptul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1_cititor
1_cititor  •  29 Octombrie 2022, 14:22

Dacă Mioveni trece granița îl da în urmărire prin Interpol și îl aduce înapoi pentru a-și ispăși condamnarea? Ori voi habar nu aveți ce înseamnă marea majoritate a cuvintelor pe cale le folosiți în articolele publicate ori eu nu am, încă, o alta varianta de ziar de sport de citit. Cred (și sper în același timp) că a doua varianta este cea corectă

rocky5
rocky5  •  29 Octombrie 2022, 12:57

Ce om rău Dioszegi să condamne pe alții la retrogradare! Ar trebui amendat?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează