Ronny Levy a revoluţionat Steaua din punct de vedere tactic. A folosit împotriva lui ŢSKA Sofia exact sistemul pe care îl utiliza Real Madrid pe vremea "galacticilor" Zidane, Ronaldo, Raul şi Roberto Carlos. Ultimul dintre ei juca fundaş stînga, dar fără alt coechipier în faţa lui. Rolul său l-a avut joi seară la Steaua Iasmin Latovlevici.

Bănăţeanul a acoperit singur toată banda stîngă a roş-albaştrilor, iar Cristi Tănase, colegul lui obişnuit de linie, a evoluat în centru, alături de Bourceanu şi de Brandan. Israelianul de pe banca Stelei s-a asigurat în felul ăsta că a beneficiat de mai mulţi fotbalişti la mijlocul terenului şi l-a lăsat pe Latovlevici să se descurce singur pe stînga contra bulgarilor, mizînd pe capacitatea de efort formidabilă pe care o are Iasmin, principala lui calitate.

Fotbalistul adus vara trecută de la Timişoara şi-a îndeplinit misiunea. Drept dovadă, meritele lui au fost recunoscute şi de către patron. "N-am cum să nu-l laud pe Latovlevici! A jucat excelent" e ultima declaraţie a lui Becali despre el. Asta în condiţiile în care îl desfiinţase după fiecare meci de cînd a început sezonul şi ceruse ca el să fie înlocuit imediat cu Brandan.

Capitolele la care Latovlevici a fost cel mai bun fundaş al Stelei contra lui ŢSKA:
35 de acţiuni reuşite în ofensivă
7 dueluri cîştigate la sol
5 deposedări
2 recuperări în jumătatea adversă

Cum arăta Realul "galactic" al lui Del Bosque, a cărui tactică a copiat-o Levy: Casillas - Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos - Makelele, Cambiasso - Figo, Zidane - Ronaldo, RaulCe a pățit Cristian Tudor Popescu la secția de vot. Reacție acidă: „Din păcate...„
Libertatea