FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Latovlevici a revenit la antrenamentele Stelei » Trage tare!

Iasmin Latovlevici trage tare să revină cît mai repede după operaţie
Iasmin Latovlevici trage tare să revină cît mai repede după operaţie

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 22:00

Fundaşul stînga şi-a reluat ieri antrenamentele, după ce în urmă cu 3 săptămîni a fost operat în Germania pentru o deplasare a rinichilor.


Lăcătuş a primit luni încă o veste bună, după transferul brazilianului Maicon. Iasmin Latovlevici a revenit de ieri la antrenamente. Nu s-a pregătit alături de restul colegilor săi, ci a făcut doar exerciţii în sala de forţă împreună cu preparatorul fizic Horea Codorean.

Lato a fost operat în urmă cu trei săptămîni pentru o deplasare a rinichilor pe care o avea din naştere, motiv pentru care a pierdut toată perioada de pregătire din Antalya.

Fundaşul stînga va mai avea însă nevoie de cel puţin o lună pentru a atinge forma maximă. După ce săptămîna aceasta se va pregăti mai mult la sală, Latovlevici urmează să înceapă alergările uşoare. Dacă nu va resimţi dureri, atunci va reintra treptat în programul echipei.

14 meciuri a evoluat Latovlevici în campionat pentru Steaua, fără să înscrie vreun gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo1990
dinamo1990  •  22 Februarie 2011, 01:50

://concurs.gsp.ro/dinamo1990

Vezi toate comentariile (1)
Comentează