FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BENAHAVIS, SPANIA

Latovlevici îl critică pe Martinovici: "Războinicul sîrb n-a fost nici măcar bărbat"

Cîndva coechipieri, Latovlevici şi Martinovici sînt acum la cuţite.
Cîndva coechipieri, Latovlevici şi Martinovici sînt acum la cuţite.

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 00:58

Iasmin Latovlevici îi arată obrazul lui Martinovici pentru declaraţiile pe care le-a făcut la adresa lui Reghecampf şi MM Stoica.

- Iasmin, vă îngrijorează rezultatele din amicale? 1-2 cu Celtic, 1-1 cu Basel.
- Nu, de ce să ne îngrijoreze? În meciurile oficiale va fi altceva! Acum, încercăm să punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente. Sînt partide de pregătire, e normal să nu ne iasă totul acum. Avem timp să ne punem la punct pînă la partida cu olandezii.

- E greu cu antrenamentele lui Thomas Neubert?
- Cu vitaminele, cu pregătirea pe care o avem, ducem mult, nu-i problemă. Ştiam că va fi greu, nu e o surpriză pentru noi!

- La ce nivel sînteţi acum?
- Îmi e greu să spun pentru că preparatorii ştiu cît mai avem de tras şi unde putem ajunge. Noi nu facem decît să muncim, cîteodată ne autodepăşim.

"Novak a procedat ca un laş"

- Cruz a plecat după doar trei zile, ţie cum ţi s-a părut?
- Nu pot să-mi dau cu părerea, nu sînt eu în măsură să analizez un jucător.

- Se vorbeşte că ar veni Rîpă, crezi că e o alegere mai bună?
- V-am zis, nu vreau să evaluez fotbalişti, nici mie nu mi-ar conveni să discute alt jucător despre mine. Vine Rîpă? Eu nu ştiu nimic, dar îl cunosc bine şi de la echipa naţională. Dar, dacă vine, e bine venit!

- Ai văzut ce declaraţii a făcut Martinovici? Tu ai fi procedat la fel?
- Sîrbul războinic trebuia să se ducă şi să le spună în faţă ce avea de zis, dacă era bărbat. Se pare că nu e! Eu n-aş fi procedat aşa! Mă duceam şi le spuneam celor care m-au supărat care e punctul meu de vedere, ce aveam de zis, nu aşteptam să plec şi să le transmit prin presă.

- Olandezii sînt consideraţi favoriţi de toată lumea, tu cum vezi şansele voastre?
- Lumea e liberă să spună ce vrea, nu ne interesează. Vedem după cantonamente ce şanse avem. Noi trebuie să fim sută la sută fizic în primul rînd. Apoi, mergem acolo să dăm gol, un egal cu gol marcat ar fi excelent.

- CFR-ul încă mai speră la titlu.
- E normal ca ei să mai spere, îşi fac planuri. Vă spun eu că şi 20 de puncte dacă aveam avans, ei tot se mai gîndeau la titlu! Şi noi, în locul lor, am fi procedat la fel.

"Sînt nebun, cred că vom ajunge în finală"

- Cum e să vă antrenaţi mereu cu spectatori, chiar şi la 3000 de kilometri distanţă de casă?
- Ne bucură că vin fanii, încercăm să-i mulţumim chiar dacă sîntem obosiţi, facem poze cu ei, autografe. E frumos să fii fotbalist la Steaua. Lumea iubeşte această echipă!

- Gigi Becali spune că o vede pe Steaua în finala Europa League, crezi că ar fi posibil aşa ceva?
- Eu, fiind mai nebun, chiar nu cred că e imposibil. Dacă eşti speriat, e normal să nu crezi. Nu e cazul meu! Sigur, e foarte greu, aici sînt echipe cu nume mare, cu bugete de milioane de euro, dar pe teren nu contează asta.

- Te simt urmărit? Patronul a zis că Mihai Stoica ştie mereu unde sînteţi, ce faceţi şi cu cine vorbiţi la telefon.
- Nu mă interesează, eu n-am secrete. La telefon, vorbesc doar cu mama, tata şi iubita mea. Oricum, de cele mai multe ori, conversaţiile nu ar fi deloc interesante pentru altcineva.

MM: "Martinovici nu mai există"
Managerul general al Stelei nu a uitat să îi răspundă lui Martinovici după acuzele acestuia la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. MM crede că tot ceea ce sîrbul spune acum îi este dictat: "Martinovici e un subiect închis. El se consideră nedreptăţit că nu a jucat înaintea lui Chiricheş, Szukala şi Gardoş, acum va avea ocazia să demonstreze asta la viitorul său club. Pot fi acuzat de multe, dar nu de ipocrizie. Un jucător care refuză să joace pentru Steaua într-un meci atît de important precum cel cu Copenhaga, nu mai există! ", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

"Eu nu mă simt deloc urmărit, dar şi dacă aş avea telefonul ascultat nu m-ar deranja" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

"Normal că-mi doresc să prind un contract afară. Toţi jucătorii de la Steaua vor asta pentru că sînt fotbalişti de naţională, au valoare. Altfel, n-ar fi fost aici" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

"A fost o ofertă de la Saint-Etienne, am văzut-o, dar nu eram disperat să plec. Aşa că nu pot spune că am trăit vreo mare dezamăgire! Va veni şi vremea mea să plec" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
petru89
petru89  •  21 Ianuarie 2013, 18:07
Postat de petru89 pe 21 Ianuarie 2013, 18:06

MM-u si ciobanu ii critica multe persoane prin presa. Acum e randul sa fie si ei criticati. Obs. MM-u nu critica fotbalistii stelei, dar ciobanbul da.

MM-u si ciobanu critica multe persoane prin presa. Acum e randul sa fie si ei criticati. Obs. MM-u nu critica fotbalistii stelei, dar ciobanbul da.

petru89
petru89  •  21 Ianuarie 2013, 18:06

MM-u si ciobanu ii critica multe persoane prin presa. Acum e randul sa fie si ei criticati. Obs. MM-u nu critica fotbalistii stelei, dar ciobanbul da.

andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 13:57
Postat de fremenash pe 21 Ianuarie 2013, 12:15

sunteti primitivi oricum, prin asociere cu aceasta echipa, deci nu ai motive de ingrijorare

Nu vreau sa te fac maimuta. De ce sa imi asum eu meritul pentru ceea ce ti-ai facut singur? Ca sa Intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close