FOTBAL  »  Superliga  »  SPARTA - STEAUA 1-1

Laude de la cel mai important nume din istoria Stelei pentru Stanciu: "Mi-a plăcut"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 18:42

Marius Lăcătuș l-a lăudat pe Nicolae Stanciu și crede că fotbalistul ar face bine să rămână la Steaua și în acest sezon. 

"Mi-a plăcut cum a jucat Stanciu aseară. De talentul său se vorbește de foarte mult timp. Totuși cred că el va trebui să fie mai constant, el este un jucător foarte bun, are evoluții bune, dar este inconstant. În momentul în care va fi mai constant, va deveni un jucător de bază pentru echipa națională.

Eu cred că nu e momentul ca Stanciu să plece. El poate ajuta echipa să obțină performanțe și mă refer aici la calificarea Stelei în grupele Champions League.

M-a surprins în mod plăcut cum a abordat Steaua meciul, și tactic, și tehnic. Cred că a abordat jocul foarte ofensiv, a avut și o perioadă mai puțin bună, dar în rest a contracarat foarte bine tot ceea ce încercau oaspeții. Până la urmă, cred că rezultatul este echitabil”, a declarat Marius Lăcătuș la Digi.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dan2010
dan2010  •  27 Iulie 2016, 19:29

sau sa-si vada de viitorul lui si sa joace pe bani mai multi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează