FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laude de la Răzvan Lucescu » Ce l-a impresionat pe antrenorul lui PAOK în amicalul cu FCSB

Lucescu, MM Stoica și Contra s-au întreținut amical înainte de startul meciului // FOTO: Raed Krishan
Lucescu, MM Stoica și Contra s-au întreținut amical înainte de startul meciului // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 22:53

Răzvan Lucescu (49 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, a analizat în presa din Grecia victoria reușită de echipa sa în amicalul câștigat luni seara în fața lui FCSB, 2-1

Lucescu junior s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor săi, dar a remarcat și două aspecte pozitive din jocul echipei lui Nicolae Dică. 

"Mi-au plăcut agresitivatea jocului, modul în care Steaua a făcut pressing, dar şi cum au reacţionat jucătorii mei. Încă suntem la început. 

Antrenamentele vor continua la acelaşi nivel şi chiar la o intensitate mai mare. Jucătorii gestionează bine tensiunea şi oboseala. Vrem să dăm mai multe minute tuturor, pentru a pregăti echipa pentru meciul cu FC Basel, deoarece până atunci nu vom avea un meci oficial. De aceea unii jucătorii au evoluat astăzi 70 de minute, iar alţii mai puţin. Mi-au plăcut ritmul şi modul în care au intrat în meci. Mi-a plăcut şi cei pe care i-am trimis ulterior pe teren.

Nu mi-au plăcut greşelile pe care le-am făcut, mai ales jucătorii de la mijloc", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit gazzetta.gr. 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
romeverest
romeverest  •  10 Iulie 2018, 10:19

Ce sa zica si Lucescu, mai ales dupa ce i-a invins ?? Baiat educat.

martinpen
martinpen  •  10 Iulie 2018, 09:51
Postat de razar99 pe 10 Iulie 2018, 09:43

nu mai bine vb tu de ai tai si ne lasi pe noi stelistii in pace? Steaua suntem noi suporterii nu o persoana juridica sau o institutie a statului. Asa ca fugi la RIN si vezi ce se mai intampla cu ai tai.

Vezi ca si eu sunt suporter steaua, dar nu ma simt reprezentat de mm sau jj Daca vrei sa fii de partea lor, schimba numele, ca steaua e in alta parte.

martinpen
martinpen  •  10 Iulie 2018, 09:49
Postat de hristac pe 10 Iulie 2018, 08:26

cine este batranelul dintre gurita si lucescu jr. ?

Nu stiu cine este, dar sta cu mainile in buzunare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează