FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laude pentru Bogdan Andone: „Sigur va reuși la FCSB!”

Olimpia Satu Mare // Bogdan Andone și Attila Karda
Olimpia Satu Mare // Bogdan Andone și Attila Karda

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2019 17:02

Attila Karda, fostul președinte al Olimpiei Satu Mare, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Bogdan Andone, acum antrenorul FCSB-ului. 

Privit cu reticenţă de mulţi oameni de fotbal la preluarea mandatului de antrenor principal la FCSB, Bogdan Andone are şi susţinători.

Unul dintre aceştia este Attila Karda, preşedintele Olimpiei Satu Mare la momentul la care noul tehnician al FCSB-ului conducea, pe atunci, divizionara secundă.

„Bogdan este un antrenor autodidact, desprins parcă dintr-un alt peisaj, total străin cu fotbalul autohton. Este un tehnician care preferă stilul ofensiv fără teama că îşi joacă în fiecare etapă postul. Sunt convins că va reuşi la FCSB şi va profita din plin de şansa pe care a primit-o”, a punctat Karda.

VEZI ȘI:

Edi Iordănescu rupe tăcerea! De ce n-a mai ajuns la FCSB: „M-a supărat Gigi Becali”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iunie 2019, 03:59

E clar ca va reusi,oricine reuseste,depinde ce fel de reusite.

capca1
capca1  •  06 Iunie 2019, 21:53

Da, are șansa lui, a chirpicului când plouă ! Este o glumă de antrenor care va primi de la Gigi echipa și schimbările iar MM îi va sugera lungimea sprinturilor la antrenamente , că doar a pregătit echipa pârnăiașilor, acum nu prea mult timp înapoi, deci, se pricepe ! Bogdan Andone trăiește o tristă celebritate și este ironizat de toată lumea dar, sincer, cred că va fi în ritmul lui : peste tot , inLiga a doua, a antrenat, cel mult , 4 luni la câte o echipă ,așa și aici, prin septembrie Gigi-și caută antrenor. Normal că va avea 100 de variante : antrenori de prin Liga a 3-a, adică de-acolo de unde Lăcătuș n-a reușit să promoveze !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează