FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Laude pentru FCSB dinspre Dinamo! Contra îi dă "calde" lui Gigi Becali: "Așa e el! Dă de toate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 20:11

Cosmin Contra îl laudă pe Gigi Becali pentru lucrurile făcute la FCSB și recunoaște că situația de la Dinamo este total opusă în ce privește campania de achiziții. 

"Da, avem o limită salarială. Ne lovim de acest lucru. Toți impresarii vor comisioane mari, toți impresarii visează la contracte de 20-25.000 de euro. Se cer comisioane de sute de mii și se rup negocierile.

Gigi dă și comisioane mari, dă și bani la semnătură, dă și bani pe transferuri. Ăsta e Gigi Becali. Dar are și cerințe mari. Din banii la semnătură ajung și la impresari", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport. 

La rândul său, și Gigi Becali l-a lăudat pe Contra de fiecare dată când a avut ocazia: "Îmi place mult caracterul lui Contra. Parcursul lui Dinamo din sezonul trecut i se datorează în totalitate lui. A făcut minuni. Numai un singur lucru nu credeam că-l va face. Să îi spună Stelei FCSB. Asta m-a dezamăgit de el". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valentinn10
valentinn10  •  30 August 2017, 04:50

MARE OM, MARE CARACTER Gigel asta, se descurca, vezi ce face potenta din om?, ti-ii aduna , ti-ii pune infata. FORTA SEAUA, LUPTA FCSB, PORTDRAPELUL ROMANIEI FOTBALISTICE, restul e...resturi...

samertx
samertx  •  29 August 2017, 22:38

Ptiu, drace!

khal_37
khal_37  •  29 August 2017, 21:43
Postat de Stefan Dimitriu pe 29 August 2017, 21:35

Pai si cum sa ii spuna ,nu asta e titulatura oficiala !!!

Tu te auzi ce spui...daca maine mata divorteaza de tactu..nu mai e mata ci o iei cu titulatura oficiala...ce bolovan frate.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează