FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Laude pentru un dinamovist după ultima evoluție: "Este alt jucător. Nu mai are «aerele» pe care le avea când nu-l deranja nimeni"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 21:00

Ilie Dumitrescu s-a arătat impresionat de evoluția dinamovistului Dan Nistor din partida cu Viitorul de duminică, 2-1 pentru Dinamo, și îi dă credit lui Contra pentru faptul că l-a pedepsit, trecându-l câteva etape pe banca de rezerve.

"Cred că meciurile în care a fost rezervă i-au prins bine lui Nistor.

Am văzut că a devenit mai disciplinat, reacționează când se pierde mingea, e mai atent. Acum este alt Nistor. Bravo lui, nu mai are «aerele» pe care le avea la Târgu Jiu, unde nu-l deranja nimeni.

Contra a rezolvat și problema asta, e meritul lui", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Titular incontestabil și căpitan în timpul mandatului lui Ioan Andone, Nistor a devenit treptat rezervă după venirea lui Cosmin Contra.

Jucătorul venit de la Pandurii a fost rezervă în meciurile din campionat cu FCSB, CFR Cluj și Astra, meciul de duminică cu Viitorul consemnând prima partidă a lui Nistor ca titular după aproape trei săptămâni de "exil" pe banca de rezerve.

4 goluri
a reușit Nistor pentru Dinamo, două în campionat și două în Cupa Ligii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
178516522518224
Dinu Ion  •  19 Aprilie 2017, 00:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  18 Aprilie 2017, 23:13
Postat de khal_37 pe 18 Aprilie 2017, 22:40

Asta e tolomacul ala care nu-si cunoaste adresa din buletin??? tov. colonel anghelache stie cum sa-i aleaga, cat mai inceti la minte...la fel ca si tantalaii aia din pch cu muci la nas.

Lasa, ca tot nu-l depaseste pe celebrul Bloc-Notes!

khal_37
khal_37  •  18 Aprilie 2017, 22:40

Asta e tolomacul ala care nu-si cunoaste adresa din buletin??? tov. colonel anghelache stie cum sa-i aleaga, cat mai inceti la minte...la fel ca si tantalaii aia din pch cu muci la nas.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează