FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Situația delicată în care a ajuns Laurențiu Reghecampf. În ce condiții mai poate antrena în România

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 10:11 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 11:19

Laurențiu Reghecampf nu a plătit niciun ban din clauza de 300.000 de euro pe care o avea la Universitatea Craiova. Ca să mai antreneze în Superliga trebuie s-o achite sau să primească dispensă din partea clubului oltean.

Laurențiu Reghecampf se află într-o situație complicată în Arabia Saudită, unde presa a scris că ar putea fi demis de la Al Tai și că șefii clubului i-au găsit deja înlocuitor, în persoana tehnicianului algerian Noureddine Zekri, ultima oară la Damac FC.

Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu
FRANȚA
Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu

În cazul în care se va ajunge la ruperea contractului, un lucru este sigur. Așa cum stau lucrurile în momentul de față, Reghe nu se poate întoarce în Superliga. Motivul?

Laurențiu Reghecampf n-a achitat datoria de 300.000 de euro și are nevoie de o dispensă de la Craiova

La plecarea de la Universitatea Craiova, în septembrie 2023, trebuia să-i achite patronului Mihai Rotaru 300.000 de euro, clauza pentru ruperea unilaterală a acordului pe care el și preparatorul fizic Bogdan Merișanu îl aveau cu oltenii.

Gazeta Sporturilor a aflat că el nu a plătit până acum niciun ban! Clubul s-a adresat comisiilor FRF încă din toamna trecută, iar acestea i-au dat dreptate.

Astfel că Reghecampf și Merișanu au interdicție „să desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite”. Există și o altă portiță. Universitatea Craiova să-i acorde o dispensă.

Sorin Cârțu: „Laurențiu Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea la Craiova”

Fostul președinte al clubului, Sorin Cârțu, a comentat recent speculațiile potrivit cărora Laurențiu ar putea chiar reveni pe banca alb-albaștrilor, dacă Rotaru va decide să-l îndepărteze pe Ivaylo Petev.

„Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu am auzit în oraș să fie zvonuri în sensul ăsta, că s-ar schimba antrenorul. Din contră. Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Pavel Badea, au mâncat la mine la restaurant.

Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta.

Meciul ăsta cu Voluntari (n.r. - 2-1) era important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e și victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare. Dar în discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva.

Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândească că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea publicului”, a declarat Cârțu, potrivit fanatik.

VIDEO. Pavel Badea, despre Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1: „Meci de infarct”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Baluba
Baluba  •  28 Februarie 2024, 18:56

Care ati avut ideea sa scrieti cu negru pe fond roshu? „Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu am auzit în oraș să fie zvonuri în sensul ăsta, că s-ar schimba antrenorul. Din contră. Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Pavel Badea, au mâncat la mine la restaurant" - unde *** mea are *** asta restaurant?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  28 Februarie 2024, 13:03

Craiova e o chestie minunatā; din pācate populatā cu Oltenii care n-au fost în stare de nimic mai bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează