FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Laurenţiu Reghecampf a vorbit în premieră despre transferul lui Mihai Pintilii » Argumentele cu care i-a convins pe şeici să-l cumpere

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 12:12

Antrenorul lui Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf, a recunoscut faptul că Mihai Pintilii va semna cel mai probabil cu formaţia sa, discuţiile dintre clubul saudit şi Steaua fiind destul de avansate. 

"Da sîntem în discuţii avansate cu Pintilii. Ni s-a accidentat un jucător important şi din acest motiv am demarat negocierile cu Steaua pentru transferul lui Pintilii.

L-am ales pe el pentru că este un profesionist care ne poate ajuta. Pe Szukala nu-l luăm. Cred că discuţiile s-au terminat", a spus Laurenţiu Reghecampf la televiziunea sportro.

Ecuadorianul Segundo Castillo, care este unul dintre cei mai valoroşi jucători din lotul lui Laurenţiu Reghecampf s-a accidentat la o partidă a echipei naţionale a Ecuadorului şi va lipsi 4 luni.

2,5 milioane de euro e suma pe care Al Hilal a oferit-o pentru transfer, din care 20 la sută vor reveni celor de la Pandurii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
ipocritul
ipocritul  •  05 Iunie 2014, 14:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu caine securist vorbesti de bolsevici ? Steaua mereu le-a platit procentele celor de la Pandurii cap sec.

ando89
ando89  •  05 Iunie 2014, 14:06
Postat de hannibal.the.cannibal pe 05 Iunie 2014, 13:37

Avogado, ma straduiesc sa-l vindec, insa procesul este unul anevoios, cu suisuri si coborasuri, cu tente de violenta digitala. Momentan l-am internat la agitati in buffer-ul clinicii. Inca ma gandesc ce sa fac cu el. Sa-l fac steak, sau sau pun sa se manance singur. Cat despre varza, desi foarte gustoasa, provoaca flatulente majore si n-as vrea ca folosind un material degenerat precum valaha carpa gps sa produc un nedorit incident radioactiv.

:))) Doctore, varza amestecata cu cartofi, hering afumat si fasole da cele mai bune rezultate, poti plasa cu aceasta incarcatura un satelit strategic pe orbita geostationara. Nu stiu daca la pacientul in cauza are efect, trebuie totul fiert in zeama de rosii si dres cu ou si smantana, plus la final un rantas de cirese, capsuni si piersici;))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Iunie 2014, 13:47
Postat de hannibal.the.cannibal pe 05 Iunie 2014, 13:39

Momentan dupa cum spuneam e in buffer-ul clinicii. Inca nu m-am hotarat daca sa-i dau smoking-ul alb fara maneci sau pur si simplu sa-l bag iar in camera capitonata gol. Sau ambele? Important e ca-i tai conexiunea la net pentru vreo doua zile ca si-a cam luat-o in cap salbaticul.

sunt de acord cu Dvs, dom doctor.. pacientul pare irecuperabil !\ sa-l aruncam diseara de la etajul 7 al turnului de apa dintre sectiile 8 si 9 ?? este posibil sa isi revina, ce credeti..))))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează